Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nie nie urcite tam neni chip doteraz nebol problem s nicim ziadne priznaky nic :( a som uz fakt zufaly :( neviem kde hladat chybu ci mohla odist riadiaca jednotka cele cerpadlo vatreky alebo coo :(

Odesláno (upraveno)

No to chce merit.

Tohle uz po internetu nevyresis.

Je par parametru dle kterych jde urcit co dela DRV  ventil.

No porad to vidim na DRV ktery se blokuje v otevrene poloze..

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

Co to je za blud??

Jaky vystup?

Vystup ceho?

Ty jsi si nejak moc jisty resp presvedceny ze to bude ECU.Nebyl jsi v ni nahdou ??? hihi.

Zeptej se vystup ceho nejde?

Odesláno

Neni som si tym.moc isty ale menene uz bolo vsetko aj drv aj regulator tlaku paliva aj ventil na rampe auto stale nejde autoelektrikar pomeral vsetky kontakty v kabloch problem nebol ale ked premeral vystup z riadiacej na kostru pre regulator tlaku paliva zistil ze z nej nic nejde tak prislo podozrenir ze je nieco zle v nej. Ja som v nej nebol alr mechanik povedal ze tie svorky uz boli zavrete inak ako z vyroby takze uz niekedy otvarana bola.

Odesláno

chalani uprimne vam poviem neviem co meral za chrbtom som mu nestal len ked premeral hodnoty v riadiacej zistil ze vsetky suciastky by mali byt v pohode ale nedza sa mi konecny pin ktory vhychadza z riadiacej jednotky bud pre drv alebo regulator ze z neho nejde nic neviete ciby mohla byt sw chyba ja uz viem ze je to otravne ale ja som fakt zufaly neviem co s tym je. straki ten fap off nemohol byt spraveny zle ze by sa to takto chovalo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...