bisto89 Odesláno 5. únor 2016 Autor Odesláno 5. únor 2016 Nevjes uz kde by mohla byt chyba ja som uz zufaly:( Citovat
bisto89 Odesláno 5. únor 2016 Autor Odesláno 5. únor 2016 Nie nie urcite tam neni chip doteraz nebol problem s nicim ziadne priznaky nic a som uz fakt zufaly neviem kde hladat chybu ci mohla odist riadiaca jednotka cele cerpadlo vatreky alebo coo Citovat
straki007 Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 (upraveno) No to chce merit. Tohle uz po internetu nevyresis. Je par parametru dle kterych jde urcit co dela DRV ventil. No porad to vidim na DRV ktery se blokuje v otevrene poloze.. Upraveno 6. únor 2016 uživatelem straki007 Citovat
bisto89 Odesláno 6. únor 2016 Autor Odesláno 6. únor 2016 A nemohlo sa stat nieco v riadiacej jednotke? Ako by sa to dalo zistit Citovat
bisto89 Odesláno 7. únor 2016 Autor Odesláno 7. únor 2016 Strakino prosim ta pri aute bol autoeletrikar ktory vsetko premeral a zistil ze nejde jeden vystup z riadiacej jednotky Citovat
straki007 Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Co to je za blud?? Jaky vystup? Vystup ceho? Ty jsi si nejak moc jisty resp presvedceny ze to bude ECU.Nebyl jsi v ni nahdou ??? hihi. Zeptej se vystup ceho nejde? Citovat
bisto89 Odesláno 7. únor 2016 Autor Odesláno 7. únor 2016 Neni som si tym.moc isty ale menene uz bolo vsetko aj drv aj regulator tlaku paliva aj ventil na rampe auto stale nejde autoelektrikar pomeral vsetky kontakty v kabloch problem nebol ale ked premeral vystup z riadiacej na kostru pre regulator tlaku paliva zistil ze z nej nic nejde tak prislo podozrenir ze je nieco zle v nej. Ja som v nej nebol alr mechanik povedal ze tie svorky uz boli zavrete inak ako z vyroby takze uz niekedy otvarana bola. Citovat
bisto89 Odesláno 7. únor 2016 Autor Odesláno 7. únor 2016 Ano je to autoelektrikar ktory sa tym zivy.. Ty mas na to iny nazor ze by to nemohlo robit to? Citovat
straki007 Odesláno 7. únor 2016 Odesláno 7. únor 2016 Mel schemata? Totiz z ECU neleze jenom kostra.Ale treba PWM signal. Citovat
bisto89 Odesláno 8. únor 2016 Autor Odesláno 8. únor 2016 chalani uprimne vam poviem neviem co meral za chrbtom som mu nestal len ked premeral hodnoty v riadiacej zistil ze vsetky suciastky by mali byt v pohode ale nedza sa mi konecny pin ktory vhychadza z riadiacej jednotky bud pre drv alebo regulator ze z neho nejde nic neviete ciby mohla byt sw chyba ja uz viem ze je to otravne ale ja som fakt zufaly neviem co s tym je. straki ten fap off nemohol byt spraveny zle ze by sa to takto chovalo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.