daniel1997 Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Zdravím, měl bych takový menší problém, někde mi evidentně praskla nebo se rozpojila hadička zadního ostřikovače a vždy když omylem zapnu odstřikování začne mi voda protékat někudy kaslíkem u spolujezdce až na zem. Netuší někdo kde by to +- mohlo být? a jak by se případně dal demontovat tapecírung kaslíku? Nechce se mi úplně rozebírat celá palubovka kvůli tomu . Přikládám fotku s místem kde to evidentně teče. Je tam nějaká dírka ve které je nějaký molitan, netuší někdo k čemu to je?Díky. Citovat
axx Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Kastlík se dá jednoduše vytáhnout, celý drží jen na horní hraně je tam pár torxů a z dorazů jež jsou na každé straně sundat gumové čepicky tam jsou také dva torxy. Pak jde celý ven a lépe najdeš odkud ti to slzí. Citovat
daniel1997 Odesláno 24. leden 2016 Autor Odesláno 24. leden 2016 OK. Díky.. zkusím to rozebrat a uvidím. Kéž by to jen slzelo.. dozadu nejde vůbec nic, vše končí u spolujezdce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.