radim.1008 Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Jaký to vlastně je, hnědý, zlatý nebo ... ? Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. srpen 2016 Autor Odesláno 20. srpen 2016 V 8. 8. 2016 at 20:58, 306-Kubik-S16 napsal: Tak a máme tu po delší době par věcí co se odehrálo proběhlo navaření koncoveho tlumice Utler za navaření děkuji členovi SV24,výměna vyteklých předních tlumičů ( ješte puvodni OE) za nové a zaroven kratší pruziny ještě doladíme zadní nápravu o zub dolu,zastavba mensi audiosestavy vymena oleje prechod z 5w40 na 10w40 čekám aý mi dorazí trmeny z 307 HDi takže jsem mezitim nechal stočit puvodni kotouce z S16ky meli lehkou hranku jinak co se týka motorově je auto ve vynikajici kodici bez strechy jsem zkusil 185km/hod vic ani tuk a se zatazenou strechou 205km/hod a jeste zrychlovala :-) Tak a máme tu po delší době par věcí co se odehrálo proběhlo navaření koncoveho tlumice Utler za navaření děkuji členovi SV24,výměna vyteklých předních tlumičů ( ješte puvodni OE) za nové a zaroven kratší pruziny ještě doladíme zadní nápravu o zub dolu,zastavba mensi audiosestavy vymena oleje prechod z 5w40 na 10w40 čekám aý mi dorazí trmeny z 307 HDi takže jsem mezitim nechal stočit puvodni kotouce z S16ky meli lehkou hranku jinak co se týka motorově je auto ve vynikajici kodici bez strechy jsem zkusil 185km/hod vic ani tuk a se zatazenou strechou 205km/hod a jeste zrychlovala :-) Tak už máme i zadek snizenej :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.