Autoškolič Dodo Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Stáhl jsem si to do počítače a pouštím to lidem na učebně. Jsou z toho úplně mimo Aspoň si mě a kolegy učitele budou víc vážit. Citovat
Marda106 Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Stáhl jsem si to do počítače a pouštím to lidem na učebně. Jsou z toho úplně mimo Aspoň si mě a kolegy učitele budou víc vážit. Ty si desis vlastni zaky?? no tak to radeji nedelej nebo se pak budou bat jezdit jizdy... Citovat
kšanda Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 to je správný. aspoň si řeknou že lepší tendle než ten kterýho nám pouštel:D a aspoň nebudou lhát:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Driver No mít takovýho autoškoliče, tak mu na křižovatce vystoupím z auta a kašlu na něj, chudák kluk Přesně !!!! Taky bych hned vystoupil !!!! P.S. Máš hezkého řidiče smajlíka kde jsi ho sehnal Citovat
Crack Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 to je blbost a to je jko fakt ve skutečnosti nahraný?nebo to jen tak někdo říkal? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.