DominikJuřica Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Zdravím, potřebuju poradit o co se jedná. Zelený cuplík, vede do něj slabý kabel. Dnes jsem přišel na to že byl vypojený, tak jsem ho zapojil. Díky za radu Citovat
krtek 2 Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 (upraveno) ze by spinac tlaku oleja? odpoj ho a ked kontolka mazania na pristrojovke nezasvieti po otoceni klucika bude to ono Upraveno 11. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
DominikJuřica Odesláno 11. leden 2016 Autor Odesláno 11. leden 2016 Na přístrojovce mi ted nesvítí nic kromě budíku, ručky a baterie. Odešly všechny žárovky, budu měnit. Citovat
krtek 2 Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 (upraveno) tak ked mas merak tak pri nastartovanom motore sa musi na kontakte cidla zjavit kostra oprava-v kludovom stave je tam kostra(cidlo namontovane v bloku) pri nastartovanom motore musi kostra zmiznut ak ide o jednokontaktny klasicky olej spinac Upraveno 11. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
DominikJuřica Odesláno 11. leden 2016 Autor Odesláno 11. leden 2016 Najednou se po zapojení toho čidla rozsvítila kontrolka oleje, stopka, a brzd. Zajímavé, že vše asi až po 2-3x nastartováním po zapojení. A díky za radu Citovat
krtek 2 Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 (upraveno) najskor blbe cidlo (nespolahlive) podla sb ti tam ide iny typ cidla aspon podla obrazku toto mi pride akoze tam niekto nieco natocil co nasiel v supliku ak das vin kod dam ti oem toho cidla origo Upraveno 11. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.