Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám Peugeot 308 1,6 HDI 80kw 2007 a dnes bol na diagnostike.Pri meraní trysiek ukázalo prepad nafty 1.tryska 0,12 2.tryska -2,43 3.tryska -4,96 4.tryska 0,42.Môže mi niekto vysvetliť ,čo to znamená.Myslím ,že auto ide normálne.

Odesláno (upraveno)

Kolik to má na hrbu? To jsou korekce jak sviňa. A jen tak bokem, nejsou to trysky, ale vstřiky ;)

Opravdu to jede normálně? Proč nebo kvůli čemu jsi byl na diagnostice? :myslim

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Má to nabehané 110000 km.Motor ide myslím normálne,akurát pri štartovaní asi 5 sekúnd niektorý válec nepáli.Myslel som,že sú vadné žhaviče ale tie sú vymenené./3 boli vadné/Nesvieti žiadna kontrolka,iba na diagnostike ukazuje už uvádzané hodnoty.

Odesláno

Včera som bol na diagnostike v autorizovanom servise.Všetko v poriadku.Dnes ráno pri 0 stupňoch znova tých asi 5 sec nešli všetky válce.Nesvietila ani kontrolka žhavenia.Pri teplote nad 5 stupňov motor ide normálne.

Odesláno

Mel jsem neco podobnyho na 307. Pri 120 tis. jsem natankoval neaditivovanou naftu a bylo -18, pri nastartovani to trvalo cca 5 min nez se motor dal do poradku. Od ty doby to startovalo na 3, po 1 min. motor bezel v poradku.

Nakonec jsem to nechal opravit. Mesic to bylo v citroenu - 3 vstriky vycisteny, jeden se nepodarilo zachranit takze vymnena za repas. Tenkrat mne oprava stala 23 000,-. Dneska bych tu castku za to nedal.

Ale urcite bych to resil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...