MotoMoto Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 Veverka porušení pravidel bod 4. http://www.peugeot-club.com/topic/55939-pravidla-fora-a-pravidla-inzerceóra-a-pravidla-inzerce/?p=834436 konkrétně: " Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC." Dáme BANána? Co? Jen tak cvičně... Dej člověku funkci a hned tě začne buzerovat. :D
radim.1008 Odesláno 3. únor 2016 Autor Odesláno 3. únor 2016 A ted k veci. Pokud by nejak v ceste pomohlo opet Vrchlabi, tak neni problem, ale myslim, ze uz asi mate vyreseno Díky Minimaxo za nabídku. Teď už to určitě klapne.
virten Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 Moto: bylo by to v neděli tak kolem 11h možná i dřív. Ale určitě ne dřív, než v 10. Radim : nebo pokud mi dáš na benzín z RK do ZBK, tak ti to mohu přivést jestli seš na neschopence bez vycházek
MotoMoto Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 Tak v 10 bych už měl snad být při vědomí. Sobotní večer bude náročný. Nemáme zvonek, takže volej na mobil až tam budeš.
radim.1008 Odesláno 3. únor 2016 Autor Odesláno 3. únor 2016 Radim : nebo pokud mi dáš na benzín z RK do ZBK, tak ti to mohu přivést jestli seš na neschopence bez vycházek Tak kdyby jsi byl od té dobroty. Na benzín ti dám, to je jasná věc.
virten Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 To by asi nebyl vůbec problém. To pořešíme v neděli, pošli mi na sebe do zpráv číslo a až v neděli přijedu domů, tak ti zavolám a dovezu ti to.
Veverka Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 (upraveno) Hned tvuj prvni prispevek tady ve vlakne. Neber to ale nijak vazne. Taky obcas pisu veci ktere nejsou k veci Aha, já žes necitoval, měl jsem pocit, žes reagoval na příspěvek poslední. Ano, byl jsem mimo, ale snad to nebylo tak vážné. A moda třeba brát vážně, aby měl autoritu Upraveno 3. únor 2016 uživatelem Veverka
radim.1008 Odesláno 7. únor 2016 Autor Odesláno 7. únor 2016 Nárazník je doma, díky všem. Můžeme Lock.
Recommended Posts