Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Veverka porušení pravidel bod 4. http://www.peugeot-club.com/topic/55939-pravidla-fora-a-pravidla-inzerceóra-a-pravidla-inzerce/?p=834436  konkrétně: " Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC."

Dáme BANána? Co?  Jen tak cvičně...  :aut

Dej člověku funkci a hned tě začne buzerovat. :D  :D :D  

Odesláno

A ted k veci. Pokud by nejak v ceste pomohlo opet Vrchlabi, tak neni problem, ale myslim, ze uz asi mate vyreseno ;)

Díky Minimaxo za nabídku. Teď už to určitě klapne. :)

Odesláno

Moto: bylo by to v neděli tak kolem 11h možná i dřív. Ale určitě ne dřív, než v 10.

Radim : nebo pokud mi dáš na benzín z RK do ZBK, tak ti to mohu přivést jestli seš na neschopence bez vycházek

Odesláno

Tak v 10 bych už měl snad být při vědomí. Sobotní večer bude náročný. Nemáme zvonek, takže volej na mobil až tam budeš.

Odesláno

Radim : nebo pokud mi dáš na benzín z RK do ZBK, tak ti to mohu přivést jestli seš na neschopence bez vycházek

Tak kdyby jsi byl od té dobroty. Na benzín ti dám, to je jasná věc. ;)

Odesláno

To by asi nebyl vůbec problém. To pořešíme v neděli, pošli mi na sebe do zpráv číslo a až v neděli přijedu domů, tak ti zavolám a dovezu ti to.

Odesláno (upraveno)

Hned tvuj prvni prispevek tady ve vlakne. Neber to ale nijak vazne. Taky obcas pisu veci ktere nejsou k veci ;)

Aha, já žes necitoval, měl jsem pocit, žes reagoval na příspěvek poslední. Ano, byl jsem mimo, ale snad to nebylo tak vážné. A moda třeba brát vážně, aby měl autoritu :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...