Kvikvido Odesláno 28. prosinec 2015 Odesláno 28. prosinec 2015 Ahoj, měl bych dotaz: u 1.4 HDI mi nefunguje žhavení. Kontrolka se nerozsvítí, diagnostika hlásí chybu P1351, vadné řízení doby žhavení. 1) Ještě před výměnou relé jsem chtěl zkontrolovat pojistku, nevím ale jak? 2) Nemáte někdo s výměnou relé zkušenost? Jak se k němu nejlépe dostat? 3) Mohlo by to být ještě něco jiného? Díky moc! Citovat
valenta.ivan Odesláno 28. prosinec 2015 Odesláno 28. prosinec 2015 Poistky žhavenia sú v motorovom priestore.Skontroluješ prerušenie aj pohľadom ,alebo skúšačkov,premeráš volmetrom-(ohmetrom).V servisnom návode nájdi poistky a tam prečítaj ktorá to je pozícia ,a tú skontroluj. Citovat
Kvikvido Odesláno 28. prosinec 2015 Autor Odesláno 28. prosinec 2015 Ono jde o maxipojistku MF9. Její umístění není v návodu specifikováno. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 (upraveno) vyndej pojistkovku z motoru MF jsou zespod Upraveno 29. prosinec 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
valenta.ivan Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 Tak to by som to ani já neupresnil , u nás klobúk dole. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.