Návštěvník Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Zdravim .Nevim co se stalo. Po startu 406 silne zacala kourit , zvuk motoru byl divnej jako by sel napravidelne trasl se jak sulc .Chipnul .Docela me to vydesilo takze jsem znova nastartoval a po chvilce vse ok .Z vyfuku normal nikde nic nesviti zadny kontrolky ,vsechno se tvari normalne .Dokaze mi nekdo poradit .Rano jsem tankoval plnou u Shelllu.to je vse . Dekuju vin VF38BLFXE80548855 Citovat
FrantaCV Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 1. Jakou barvu měl ten "kouř" (bílý, černý) 2. Pokud se to bude opakovat, tak dej ruku k výfuku - pokud bude mokrá, tak je to jen pára a tedy s největší pravděpodobností jde jen o kondenzát ( v zimě nic divného ) To tedy v případě, který popisuješ - běh motoru se po chvíli srovnal do normálu. Citovat
Návštěvník Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 Upresnuji , kour byl tmave modry a silne zapachal olejem .Jak jsem jiz predeslal nikde zadna porucha , po nastartovani a odjetejch dalsich 300 km zadna zmena , teda je to v normalu Z vyfukku jde pouze para .Trosku me to vrtalo hlavou a tak jsem se zkousel ptat , nekdo tvrdi ze se to stava nedokazal odpovedet proc .Dasli mi rekl ze se mam pripravit na vymenu motoru pokud se to bude opakovat , zrejme udajne doslo k zaseknuti pistniho krozuzku v drazce a netesnil , tudiz se dostal olej do spalovaci casti proto ten kour .No vzhledem k tomu co jsem vyidel se me zda tohle asi ta mozna varianta . no jestli je to na motor tak to bude teda fakt super . Dekuji za kazdou odpoved , cim vic nazoru tim lepe . Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 možná to jen nasálo olejové zplodiny z hadice klikové skříně, ta hadice má tendenci se v chladu ucpat a pak ty benzíny nasají olejový bordel z té hadice--nahrává tomu ten nepravidelný chod a tím pádem třesení motoru zkus ji pročistit technickým benzínem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.