honza.praha Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Ahoj, zkoušel někdo tuto funci v P 208? Fuguje Vám to? Zkoušel jsme to s telefonem Samsung Galaxy S4 mini a telefon se se zařízením spojí, obrazovka telefonu zčerná ale v autě to píše, že nenalezeny žádné podporované aplikace. Ty ale stažené v telefonu jsou a fungují. Citovat
Phobos Odesláno 12. červen 2016 Odesláno 12. červen 2016 (upraveno) Ve své 208 mám starší SW a toto tam nemám. Upraveno 2. srpen 2016 uživatelem Phobos Citace - moje chyba, omlouvám se. Citovat
Milhaus65 Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 Na screen mirror musí být SMEG IV s fw 6.x a příplatkové železo Citovat
Peetan Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 zdravím, mám v P208 mirrorlink, nicméně telefonů, které tuto funkci podporují, je snad jen pár, většinou se jedná o telefony samsung, atd. Výrobci automobilů se snaží funkci mirrorlink implementovat, nicméně se mi zdá, že výrobci MT tuto vlastnost zcela ignorují a tak se ona fíčura zcela míjí účinkem. Jaký je váš názor na tuto příjemnou funkci ? Mě osobně se zrovna nechce používat telefon, který sice bude mít mirrorlink, ale ostatními parametry mi nebude vůbec vyhovovat ... Takže zatím pro mne zcela zbytečné... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.