Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Osobní zkušenost nemám, mám jednu zprostředkovanou od kolegy. Pořídil ji, jeho mladý hraje aktivně fotbal (nějaký okresní nebo krajský přebor), mají ji přes rok a stále ji využívá. Chválí si ji. Ale hlavně jeho synátor. Že by do sauny chodil s manželkou, to se nikdy nezmínil. Můžu se ho v pondělí zeptat na podrobnosti, pokud Tě něco konkrétního zajímá.

Odesláno

levnejsi, a udajne i lepsi pro telo nez finska sauna. Sam uvazuju o porizeni a prave me laka nizsi cena na nakup i na provoz.

Odesláno
Já už ano. A zatím ty "levné" mají jen dlouhé vlny, tzn - Infračervené záření v dlouhých vlnách nad 3 mikrony. Ohřívá se hlavně kůže, a proto chybí výraznější léčebné účinky. :(

Asi takto:

Nejdůležitější pro správný výběr je znát druhy zářičů a jejich výhody a nevýhody.

Zářiče dělí na 3 kategorie.

IR-A – Infračervené záření v krátkých vlnách, přesně 0,07 – 1,4 mikronu. Jako jediné je schopné proniknout až do podkoží.

IR-B – Infračervené záření ve středních vlnách, přesně 1,4 – 3 mikrony. Neproniká tak hluboko jako IR-A, ale má výrazné léčebné účinky.

IR-C – Infračervené záření v dlouhých vlnách nad 3 mikrony. Ohřívá se hlavně kůže, a proto chybí výraznější léčebné účinky.

Odesláno

Moto: ano vím :-)

No Infrasauny už neřeším... pokud chcete mít sauny, která má široké spektrum paprsků, pak je cena nad 100t Kč.

Protože jen cca 50t jsou zářiče :(

Odesláno

Já nevím, ale já si jí postavil a rozhodně ne za tyhle peníze. Kamna stojí i s regulací cca 10 tisíc, tak v čem je problém?

Odesláno

Já jen chtěl upozornit že to je něco trochu jiného. A že opékač kuřat bych si domů nevzal ani zadarmo. A infra sauny nejsou nic jiného.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...