fitsport Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 (upraveno) Chtěl bych vás tu požádat ,o radu týkající se výměny displeje ,ve vozu Partner r.2004.Mohl by tam pasovat z vozu Citroen c5 nebo peugetu 807 ,peugeto 307 ?Vím,že by to měl být typ B.Mohl by mi z vás tu někdo poradit,do kterých typů ,se tento typ displeje montoval.Moc se v tom už neorientuji.Nebo nemohl by tam jít i třeba typ C.Jak je to s velikostí a celkovým zapasováním do stávajícího prostoru (kapličky) nad rádiem?Prosím poraďte mi,moc děkuji všem ... Upraveno 23. listopad 2015 uživatelem MJSytic Upraven název - prosim o radu je málo Citovat
P607Olda Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Bylo by fajn, kdybys nafotil (nebo zkopíroval z inzerátů), který tam máš a který tam chceš. Citovat
fitsport Odesláno 23. listopad 2015 Autor Odesláno 23. listopad 2015 Mam tam A s infem rádio,hodiny,datum,info dveře ...který tam půjde co ten c,šel by tam?Mam možnost více modelů..C5,C8,307,807... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Pokud má spravny konektor tak jakýkoliv Citovat
fitsport Odesláno 24. listopad 2015 Autor Odesláno 24. listopad 2015 Fajn je náké označení těch konektorů?Podle čeho se liší mam tam na displej A...poraďte díky... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 (upraveno) a co skusit hledat?jake jsou trozdily v konektorecha zamenne tusim ze nejsou bud mas tenhlenebo teenhle Upraveno 24. listopad 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
fitsport Odesláno 24. listopad 2015 Autor Odesláno 24. listopad 2015 Tak to vypadá na ten první.Měl bych ještě dotaz.Do kterých modelů peugotů se montovaly displeje C s oranžovým písmem?Zjistil jsem že do 207,je to pravda?Mohl byste mi poradit.Zásuvka má 18 pinů a řekl bych,že do ní vede 5drátů.Displej bych chtěl vyměnit a využít i skryté funkce.Slyšel jsem,že i nastavení tempomatu , se tam může zobrazit.Oranžové písmo chci zachovat,stejné s origo A.C5,807 mají zelený displej s černým písmem.Děkuji za rady s úctou Láďa ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 cerne pozadi oranzove pismo je Peugeottempomat to nezobrazje to te ujistujupokud mas ten prvni mas smulu jinej tam asi nedas Citovat
fitsport Odesláno 8. prosinec 2015 Autor Odesláno 8. prosinec 2015 (upraveno) Mam na vás dotaz.Je možné vyměnit displej obr.1 za displej obr.2 ?? Existuje redukce z zásuvky L2 18,na novější se 12.Neni možné někde dohledat zapojení z přívodních 5kablíků.Žádám o radu ,díky ... Upraveno 8. prosinec 2015 uživatelem fitsport Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 asi ne protoze ten druhej ma privod jen 4 kabely Citovat
fitsport Odesláno 8. prosinec 2015 Autor Odesláno 8. prosinec 2015 Díky za odpověď.Nedalo by se někde sehnat nebo dohledat,schéma zapojení těch zásuvek na displejPomohlo by my to .Moc díky ... Citovat
matesxxx1 Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 Ahoj všem měl bych taky dotaz ohledně dipleje, je normální že když se po nějaké době displej docela dost zahřeje a zmizí všechny písmenka....a například v létě když parkuji na sluníčku tak hned jak nastartuju už není nic vidět jak je zahřátý od sluníčka. Je to u Partnera 2005 ten větší co ukazuje i rádia. Taky už jsem přemýšlel nad výměnou ale kde sehnat a z jakých modelů je třeba stejný..?? Citovat
P607Olda Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 (upraveno) Pokud máš tento, jak je na fotce, tak tam vidím žárovku. Náhrada za LED hodně pomůže, a je to hlavně jednoduché a levné a bez rizika. Škoda že jsi nedal fotku, co se zobrazuje na displeji, už dávno. Každý typ auta má svoje 4 různé displeje, v to nemám přehled. Popis opravy zde: http://www.peugeot-club.com/topic/59174-display-radia-307-sw/page-5 Upraveno 22. leden 2016 uživatelem P607Olda Citovat
matesxxx1 Odesláno 23. leden 2016 Odesláno 23. leden 2016 Pokud máš tento, jak je na fotce, tak tam vidím žárovku. Náhrada za LED hodně pomůže, a je to hlavně jednoduché a levné a bez rizika. Škoda že jsi nedal fotku, co se zobrazuje na displeji, už dávno. Každý typ auta má svoje 4 různé displeje, v to nemám přehled. Popis opravy zde: http://www.peugeot-club.com/topic/59174-display-radia-307-sw/page-5 Díky za info..... nejprve vyzkouším ty ledky... No já jsem momentálně v anglii a narazil jsem nejak na tohle tema vis takže, bohužel foto nedám a opravovat budu až přiijedu dom. A případně hodím i fotku.. Citovat
P607Olda Odesláno 23. leden 2016 Odesláno 23. leden 2016 (upraveno) Nezapomeň vyměnit odpor v LED na 1000 Ohmů (1k0), jinak to svítí moc. Upraveno 23. leden 2016 uživatelem P607Olda Citovat
fitsport Odesláno 4. únor 2016 Autor Odesláno 4. únor 2016 Zdravim,měl bych dotaz.Neví tu někdo pozice těch pěti drátů od BSI.Potřeboval bych redukci z 18 pinů na 12 pinů /novější zásuvky v displeji/Mam zásuvku s 18piny a kam zapojit tu kostru,klíček,zběrnici atd na 12 pinové.Také barvy drátů by mi jistě pomohli.Ve voze mam 307 tudiš typ B.Při používání ve voze se začínají strácet pixeli,vyoadávají písmenka.Tento fakt mě štve a výměnu folie,která by tento efekt měla odtranit,sem našel až v SK.Dostal jsem se k multifunkčnímu displeji typu C z 307 Sw ale roku 2006, bohužel má 12pinů.Věděl by mi tu z vás někdo poradit,moc díky ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 ja mam tucha ze to nezapojis - kazda jede na jine zbernici pravdepodobne Citovat
fitsport Odesláno 6. únor 2016 Autor Odesláno 6. únor 2016 Díky.Zásuvka musí být stejná,vysvělili mi to autoeletrikáři v Citroenu.Kde sehnat ty ledky do displeje typu B a jaké to jsou,moc díky ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 je to celosklenenka 1,2W - ve vlaknu topeni 807 ale i jinde jsou odkazy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.