Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chystam sa vymenit chladiacu kvapalinu, kedze pri kontrole v nadrzke ma kvapaliny hrdzavu farbu. Viem za sa vypusta dole v strede na chladici. Ale viem ze aby som jej vypustil najviac / vodnu pumpu nejdem vyberat / musim este otvorit okrem nadrzky pre lievanie nemrznucky aj dva odvzdusnovaky. A tu je problem, neviem kde ich hladat. Tymto prosim o pomoc a o navigovanie, kde sa tieto odvzdusnovaky nachadzaju.

Po vyteceni by som chcel naliat iba destilovanu vodu a nastartovat, aby sa premiesala zo zvyskom a opet ju vypustit. Toto zopakovat aspon 2-3 krat. Az potom naliat rozrobenu nemrznucku. Este by som potreboval vediet kedy otvorit a kedy zavriet tie odvzdusnovyky a hlavne kde sa nachadzaju. Dakujem.

Odesláno

jeden odvzdušnovák je na komoře termostatu (mosazný) a druhý na hadici k topení (za motorem)

odvzdušnuje se tak, že při nastartovaném motoru (volnoběh) povolíš šroubek a až poteče voda, utáhneš ho, to samé na hadici topení, pak doliješ expanzku na značku MAX.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...