Senik007 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Ráno mi Peugeot 307 se 1.6 hdi 66kw dlouze točí než nastartuje a když jsem zkusil na pumpovat naftu manuální pumpickou tak jsem zjistil že v naftě je mírně množství vzduchu. Za jízdy nic nedělá. Baterka je OK prosím poradte na co se mám podívat. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 někde v potrubí a spojích mezi balonkem (pumpičkou) a nádrží to bere vzduch, špatně se to hledá, zvlášt ted v zimě někde na parkovišti, zkus dát před balonek zpětný ventil, aby nafta nepadala do nádrže, někdy to pomůže Citovat
jaxvine Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 no dírka může být kdekoliv... už sem to tu jednou psal, nejvíc se mi osvědčilo rozpojit potrubí nasadit hadici od kompresoru a pustit tam trochu (!!) vzduchu a uvidíš kde ti to teče/syčí/vzlíná... ale taky si to trochu zavzdušníš, takže je potom dobrý natahat si naftu do palivovýho filtru... (odpojit hadic za filtrem a pumpovat dokud nepoteče nafta ) No to je jen muj postup, ale po dlouhým trápení mi to pomohlo, dělal jsem téměř vše, včetně přetěsňovaní čerpadla, nových hadic, přetěsnění nádobky filtru, no a potom když už sem byl zoufalej to byla jenom špatně dotáhlá jedna spona - což se ukázalo touhle metodou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.