rhinos Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Poslední dobou mi zlobí moje P407SW. Prijde mi ze to je cele od brzd ale nejsem si uplne jist. Zhruba pred mesicem jsem zacal pozorovat obcasne kovove piskani....predpokladam ze od brzd. Vzhledem k tomu kolik mam najeto(225 000) by to uz asi chtelo repasi brzdovych trmenu. Je mozne ze by nejaka desticka byla uz tak opotrebovana ze by to bylo od ni?Ale pri samoztnem brzdeni nic neslysim ze by se trel kov o kov. Navic posledni dobou jako dalsi pruvodni jev se mi projevuje takova jakoby kovova rezonace a citim to az ve volantu.... Nedokazu to moc popsat...slabe brneni volantu a ten zvuk jako kdybych mel dlouhou kovovou tyc a na konci se trela o kov... Projevy zesiluji pri otoceni volantu doleva(piskani take slysim podle me zleva) a pri otoceni doprava se to zlepsuje. Pripadne pri slabem seslapnuti brzdy take to zmizi.... Neprojevuje se to porad a nekdy to zmizi hned a nekdy az za par kilometru.... O co by se mohlo jednat? Navic ted jsem si vsiml ze se mi povolil plechovy kryt co mam nad posledni casti vyfuku....muzu ho odstranit a nechat si ho pripevnit az budu v servisu? K cemu to je?Teplotni ochrana? Citovat
Guest Sale Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Ono zřejmě bude podstatné, kdy jsi naposled ty brzdy nechal dělat nebo je alespoň kontroloval. Klidně můžeš mít sjeté destičky až na kov a to pískání dělají s největší pravděpodobností brzdy, zvlášť když to po přibrzdění ustává. Takže kompletní kontrola brzd včetně pohyblivosti brzdových válečků, sjetí destiček a kotoučů. Tepelný štít nad výfukem si nechej opravit. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Vzhledem k tomu ze v zadni casti vozu mas s nejvetsi pravdepodobnosti palivovou nadrz asi by to nebylo marny nechat tepelny stit opravit Citovat
rhinos Odesláno 2. listopad 2015 Autor Odesláno 2. listopad 2015 no ja je nedelal nikdy a verim ze puvodni majitel take ne.... StibTo: nekdy neni na skodu si na cestu posvitit ne? Jasny...proto jsem se mozna blbe ptal...taky mi prislo ze to tam neni jen tak Citovat
Přema Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 pokud nejsou upadlé kontakty od destiček tak by sjeté desky to mělo hlásit......žádné desky nevydrží 225 t km tím si bud jistý ....kolik si najel na autě ty? Citovat
rhinos Odesláno 2. listopad 2015 Autor Odesláno 2. listopad 2015 ale desky jsou samozrejme nove...relativne. Vepredu z minuleho roku a zadni rok predtim.Spis bude problem s temi trmeny protoze to obcas opravdu pribrzduje.Uz jsem to tu i resil. kontakty jsou odpadle to jsem zas na to prisel nahodou kdyz jsem resil co mi to visi u kola.... Ja uz najel asi 60 000 Citovat
Přema Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 očistit a namazat měděnou vazelinou plovoucí čepy třmenů a horní a spodní dosedací plochy desek k brzdičům taky očistit ocelákem nejlépe a lehce máznout také měděnkou.... Citovat
rhinos Odesláno 2. listopad 2015 Autor Odesláno 2. listopad 2015 rozkaz medenka se da koupit kde? jeste jsem nasel ze by mohlo piskat deska o drzak trmenu a to by asi mohla byt ta rezonace do volantu Citovat
krtek 2 Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 http://www.zbozi.cz/hledani/?q=m%C4%9Bd%C4%9Bn%C3%A1%20pasta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.