Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Uz som si spomenul, sycalo to urcite a bol to podtlak. Pretoze konektor som mal tiez len zlahka nasadeny na tom spätnom ventile a ked som ho chcel nadvihnut pocas nastartovaneho motora tak bol prisaty. Prstom sa to neda poriadne otestovat pretoze vzduch unika pomedzi konektor, na stranach ma tie dva tlacitka na uvolnenie konektora alebo ako to nazvat.

Keby bola chybna vyveva, nerobila podtlak tak by nemalo ist ani turbo ani egr ventil nie? Z vyvevy idu este tie 2 tenke hadicky podtlakove k elektro ventilom, alebo sa mylim?

Upraveno uživatelem Dark69
Odesláno (upraveno)

ano 

a aky je rozdiel v tvrdosti pedalu brzdy pri nastartovanom a zhasnutom motore?

urob nasledovne  stlac brzdu tlac na nu rovnakou silou a vzapeti nastartuj pedal by mal trochu zmeknut a prepadnut sa trosku nizsie ked sa prepadne ,posilovac je ok a chybu treba hladat inde

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

pred testom pri vyp motore zmackni 4-5 krat brzdu aby si vycerpal podtlak zo sustavy pedal ti stvrdne na kamen a hned to odtestuj ako pisem vyssie

Odesláno (upraveno)

Presne to som urobil a po nastartovani pedal klesne len kusok a aj to tazko, nejde ho poriadne zatlacit... Za jazdy je tvrdy, nereaguje tak lahucko ako ked som skusal to na astre h. Ked naslapavam brzdu stale nieco aj syci spod pedala...

Ako sa prejavuje vadny hlavny brzdovy valec? napada ma uz vselico...alebo pripecene predne brzdy

Odesláno (upraveno)

tak posilovac ak sa ti neprepada pedal alebo slaby podtlak (menej pravdepodobne) treba zmerat podtlak vakuometrom mal by ukazovat cca - 90 kPa

Odesláno

Dalsi test, ak som pri nastartovanom motore stlacal za sebou brzdu, pedal komplet stvrdol. Ak som nechaval medzeru cca 10 sekund pedal islo stlacit, je to ok? A od kedy som to dnes rozoberal, ak vypnem motor bzuci mi spod kapoty. Ako ked bzuci vysokonapätove vedenie  :nevim  odpojim podtlakovu hadicku, vzduch vyjde a stichne to...

Odesláno (upraveno)

ked tak dnes pomeriam jaky mam podtlak ja na vyveve a napisem sem brzdy aj zbytok mam ok ,takze pomeriam vakuometer mam 

mozno mas niekde netesnost na hadicke alebo posilovaci

Odesláno (upraveno)

Vdaka za ochotu ale asi mi to nepomoze, nesom na sk a zbytocne budes merat... Radsej prosim ta mi skus ako rychlo ti klesne naslapany pedal po nastartovani motora, a na volnobehu ked budes naslapavat rychlo za sebou ci ti aj syci pedal a stvrdne brzda...vdaka  :super

Odesláno (upraveno)

dobre pozriem aj to sak pomeram nech je to tu aj pre ostatnych nie kazdy ma na to vybavenie

no pedal po nastartovani klesa hned jak naskoci motor to uz mam davno zistene ten zbytok pozrem

Odesláno (upraveno)

na volnobeh po naslapavani trochu pedal stvrdne (jak spotrebuvavam vakuum zo systemu)ale stale citim posilovac sice s mensim ucinkom ale citim pedal syci po kazdom zasliapnuti pedalu ked motor bezi mozem ho aj 20 krat zatlacit

podtlak som nameral -85kPa (-0.85 bar) ale po nasliapavani brzdy klesa aj na polovicu (podtlak) ale znova sa obnovi ked to necham na pokoji

pedal mi klesne hned jak motor naskoci na volnobezne otacky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...