Kennosaurus Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Ahoj, mám Peugeot 306 1.9 TD. Auto mi dnes samovolně obrovsky přidalo. Vyjížděl jsem kopec na dvojku a auto se najednou "splašilo", začalo velmi rychle zrychlovat a otáčky byly na maximu (podle zvuku motoru), pomohlo až vytažení klíčku, aby motor zhasl. Nevím kde je problém, jestli porouchané čerpadlo, problém s turbem nebo něco jiného. Nyní po nastartování auto zdechá. Musím ho držet pod plynem. Poslední cca tři týdny jsem pociťoval, že je to auto línější. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Michal Citovat
ferinko2 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 (upraveno) Neubúda ti olej? Nechytilo to náhodou na olej z mazania turba? Ale to by asi išlo aj po vypnutí kľúča. Upraveno 23. říjen 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
Kennosaurus Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 Olej mi mizne, dolévám litr měsíčně. I známej mi říkal, že se asi rozsypalo turbo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.