Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Jsem novým majitelem 307sw r.v. 2007 a chtěl bych přidat navigaci. Může mi někdo poradit,jaká byla nejlepší varianta. Držet se originálu nebo jít do jiné značky. Chtěl bych,aby fungovalo ovládání radia pod volantem a popř. možnost připojení couvací kamery. Děkuji za rady a návrhy. 

Odesláno

Mám v autě RT 4 a musím oponovat s tim že to funguje dobře.Když dám navigaci a zadám cíl a že nechci jet po dálnici navigace mě stejně neustále vede na dálnici.

Odesláno

Při dnešní ceně navigací v mobilu nebo externích...bych se s vestavěnou teda nebabral ani náhodou....

Pokud by byla již osazená tak možná...ale dodělávat... :myslim

Odesláno

Ahoj taky si pohravam s tou myslenkou si tam dat origo navi ale je to asi zbytecny vyhazovani penez protozenavi sezenes v rozmezi 5000-7000, a to nevim jestli dostanes i gps anteny, takze je pripocti. Nevim jak moc si zrucny ale musis natahat kabel pro gps. Takze dejme tomu ze do 9000 tis mas origo navi. je to trosku moc to radsi neoriginal. ale zase chapu ze to vypada v aute lip nez bazmek na okne a kabel k tomu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...