gronholmm Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Značka: Peugeot Model: 406 break Cena (Kč): 32000 Rok výroby: 1999 Stav tachometru: 218 XXX VIN: VF38EDHXE80633670 Email: martin2407@centrum.cz Telefon: 720331734 Souhlasím s pravidly inzerce Prodám Kaktuse. Po koupi V6 už jenom stojí v garáži a nejezdí se s ním a přijde mi to škoda. Vozidlo tu je asi velice známé. Koupil jsem ho v roce 2012 od Devils-nighta. Ve vozidle je motor 1,9TD 66kW (DHX). Za celou dobu používání nebyl jediný problém, vozidlo vždy dovezlo kam byla potřeba. Z výbavy: kožené sedačky, dešťový senzor, el přední okna, volant z Coupé, černé spodky palubky Problémy: nefungujou ostřiky skel - vypadá to na motor ostřikovače (nestihl jsem řešit, odešel těsně před koupí V6), občas zazlobí pojezd sedačky řidiče - ještě budu řešit - vypadá to na nějakýho šotka v kabelech, svítí kontrolka airbagu - na vině je kabel pod sedačkou spolujezdce a bohužel jsou díry v obou prazích čerstvě vyměněný olej, nové přední destičky (originál), Na vozidle je nová kapota (originál), nové čelní sklo (originál), nový zadní nárazník (originál). Vše to jsou výměny po malých škodách. jsem schopen prokázat, ale vše se řešilo zde na fóru. Vozidlo je po ráně na přední část, kterou řešil Devils-night, z tohoto důvodu je nová palubní deska z pofaceliftového modelu. Možná sem na něco zapomněl, tak určitě piště dotazy cena není pevná a je na dohodě, ale preferuju dohodu přímo u auta a ne po telefonu.
Charlie 1 Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Znamej něco takový ho shání,jak hodně shnily ty prahy jsou?můžeš hodit foto? Tak Kaktus půjde do sveta jo?
gronholmm Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 No foto bych hodil zítra. Bohužel jsou shnilý do díry cca 20cm.
punkac Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 No myslím si, že s takovýma dírami je to dost drahé. Budou v čoudu i výztuhy prahů a má-li se to opravit pořádně, bude investice pro budoucího majitele veliká. Takhle je to hodně obtížně prodejné ps: možná si uprav podpis.... Kaktus - je to starý a odkvetlo to
Charlie 1 Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Ty fotky prahu budou? Znamej zatím nic nekoupil...
gronholmm Odesláno 31. říjen 2015 Autor Odesláno 31. říjen 2015 Omlouvám se, nějak sem na tohle zapomněl, ale auto už je prodaný. Poprosím LOCK. Děkuji
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.