Papalasz Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Ahoj, můj P307 sw 2.0HDi 100kW mi vyhodil při jízdě na dálnici hlášku Antipollution fault a s rozsvícenou kontrolkou motoru. Bohužel jsem se nedostal do servisu, aby mi to vyřešili. Ale po dvou dnech se kontrolka s hláškou už nerozsvítily. Může to být DPF filtr s aditivy nebo EGR ventil nebo něco kolem toho z výfukové soustavy? Co to může ještě způsobovat? Můj odhad je hlavně DPF a EGR. A ještě otázku trochu mimo. V těchto začínajících zimách my při vložení klíčku a otočení do polohy start píše hlášku ICE ALERT, je to normální? Citovat
ferinko2 Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 1.Vitaj v klube. 2.Najprv si prečítaj pravidlá fóra. 3.Vpravo hore sú možnosti hľadania. Citovat
ferinko2 Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 (upraveno) Bez diagnostiky zbytočná strata času a peňazí do aktivít pokus-omyl A to posledné je výstraha pred námrazou. P.S. Peugeot nemá DPF ale FAP filter....skoro to isté ale v bledoružovom.. Upraveno 14. říjen 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
Veverka Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Řekl bych, že v zimě je výstraha před námrazou/ledem (při teplotě pod 3 st.C) normální Moje auto to dělá už 7 let Citovat
yonta Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Mne to po diagnostike. relé žhavičov. ale urobí to tak dva krát do mesiaca. v lete vôbec. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Ked som isiel dlho na rezerve, tak sa mi to stalo, potom to preslo ked som dotankoval. Citovat
Papalasz Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 tak na diagnostice to načetli a je to chyba přeplňování. Teď se bude hledat, příčina tohoto problému. Nemáte někdo zkušenost? Citovat
ferinko2 Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 -regulácia tlaku turba-el.mag. ventil,deravá hadička podtlaku......deravá membrána na ovládaní turba.... -zaseknuté ovládanie turba -alebo len zasvinený snímač tlaku turba (na klapkách za intercoolerom) Ona tá chyba má aj nejaký popis a číslo.....či nie?????? Vysoký tlak....nízky tlak.....???? Citovat
agresssor Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 Bych tipoval neco okolo turba a taky rekl bych ze je to normalni preci jen kdyz bude zima Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.