norman Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 (upraveno) Musím na STK a obávám se, že by se jim minimálně nelíbilo vyklápění kapoty, resp. že ji nejde zafixovat otevřenou. Co se nestalo .... zvednu kapotu, uvolním vzpěru, obrátím ji nahoru, zastrčím zoubek do příslušného otvoru a ..... ještě, že jsem si kapotu přidržoval. Vzpěra se totiž dole uvolnila. Vypadalo to, že vypadl dolní konec z plastového závěsu, viz foto. Když ho ale zastrčím, tak horní konec vůbec nepasuje do příslušného otvoru v kapotě. Navíc se mi moc nezdá dolní uchycení. S tím plastovým držákem lze volně otáčet dokola a nikde nejeví nějaké poškození. Aby ta opěrka v držáku vůbec nějak držela, připadá mi možné jen jedno nasazení ale při něm by horní konec držáku bylo potřeba natočit min o 45° ale i devadesát by to ještě sneslo. Nemám nablízku nikoho, kdo by ukázal, jak je to udělané. Nechybí tam ještě nějaký díl, co mohl vypadnout? Upraveno 10. říjen 2015 uživatelem norman Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 dole musi byt dira kam ten konec strcis a zacvaknes do toho plastuten plast vypada asi nejak takhle Citovat
norman Odesláno 10. říjen 2015 Autor Odesláno 10. říjen 2015 Díky Lukáši za obrázek, přehlédl jsem, že ten plast má v kónusu dost velký průměr, kudy nejspíš projde ten zahnutý konec vzpěry. Mohlo mě to napadnout. Jestli máš možnost, dostat se na katalogové listy (mě se to nedaří), měl bych ještě prosbu. Moc bych uvítal info o typu parkovacích senzorů v zadním nárazníku. Nějakou dobu mám hlášku o chybě asistenta. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 posli vin zjistime co zvladnnem Citovat
norman Odesláno 13. říjen 2015 Autor Odesláno 13. říjen 2015 Doufám, že STK se dá projít i bez funkčního asistenta. VF3WC9HZC33703521 Citovat
norman Odesláno 14. říjen 2015 Autor Odesláno 14. říjen 2015 Tak jsem našel Lukáši tenhle odkaz na originál, asi nabídka od Číňanů: http://www.aliexpress.com/store/product/New-PDC-Parking-Sensor-For-Peugeot-207-207CC-Citroen-C4-C5-OE-6590-H1-6590H1/1503432_32235500153.html Pak je nějaká náhrada od firmy VEMO: http://mlparts.cz/front.tec-doc.product/2464172 Moc se nevyznám v cenových relacích. Náhradu nabízejí za cca 1.500,- a orig. za cca 20$. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.