Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
Musím na STK a obávám se, že by se jim minimálně nelíbilo vyklápění kapoty, resp. že ji nejde zafixovat otevřenou.

Co se nestalo .... zvednu kapotu, uvolním vzpěru, obrátím ji nahoru, zastrčím zoubek do příslušného otvoru a ..... 

ještě, že jsem si kapotu přidržoval. Vzpěra se totiž dole uvolnila. Vypadalo to, že vypadl dolní konec z plastového závěsu, viz foto. Když ho ale zastrčím, tak horní konec vůbec nepasuje do příslušného otvoru v kapotě. Navíc se mi moc nezdá dolní uchycení.  

S tím plastovým držákem lze volně otáčet dokola a nikde nejeví nějaké poškození. Aby ta opěrka v držáku vůbec nějak držela, připadá mi možné jen jedno nasazení ale při něm by horní konec držáku bylo potřeba natočit min o 45° ale i devadesát by to ještě sneslo. Nemám nablízku nikoho, kdo by ukázal, jak je to udělané. Nechybí tam ještě nějaký díl, co mohl vypadnout?

post-30541-0-11343900-1444472369_thumb.j

Upraveno uživatelem norman
Odesláno

Díky Lukáši za obrázek, přehlédl jsem, že ten plast má v kónusu dost velký průměr, kudy nejspíš projde ten zahnutý konec vzpěry. Mohlo mě to napadnout.

Jestli máš možnost, dostat se na katalogové listy (mě se to nedaří), měl bych ještě prosbu. Moc bych uvítal info o typu parkovacích senzorů v zadním nárazníku. Nějakou dobu mám hlášku o chybě asistenta. 

Odesláno

Tak jsem našel Lukáši tenhle odkaz na originál, asi nabídka od Číňanů:

http://www.aliexpress.com/store/product/New-PDC-Parking-Sensor-For-Peugeot-207-207CC-Citroen-C4-C5-OE-6590-H1-6590H1/1503432_32235500153.html

Pak je nějaká náhrada od firmy VEMO:

http://mlparts.cz/front.tec-doc.product/2464172

Moc se nevyznám v cenových relacích. Náhradu nabízejí za cca 1.500,- a orig. za cca 20$.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...