filoyof012000 Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 Ahoj Obcas se mi stane, ze po otoceni klickem a startovani auto nahlasi na displeji Breaking fault a pipne... pri tom tusim sviti kontrolka ESP... ale pak to zmizi, ztichne, kontrolka zhasne a nic se nedeje. Dela to jen sem tam, vetsinou e... V cem muze byt zrada, po cem pripadne jit? je to rv 2003, 2.2HDi 94kW. Dik Honza Citovat
rocada Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Ahoj,koukni na kabel od destiček.Mě to dělalo to samé,měl jsem je uhnilé. Citovat
filoyof012000 Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 Hmm tak predevcirem to napsalo na displej ASR/ESP not function a zustala rozsvicena kontrolka ESP. Ale po dalsim startu uz zase nic nesviti a vsehcno zda se funguje... IMHO nekde uhniva konektor na nejaky cislo. Prilezitostne se budu muset stavit v servisu. Honza Citovat
Guest Bery 2 Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 Měl jsem něco podobného, byl to spínač na brzdovém pedálu. Opálené kontakty ve spínači. Občas nesvítily brzdové světla ale svítila kontrolka ESP . Po výměně ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.