pistinko Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 caute skuste radu povodne auto : VF38ERHZE80937018, z neho vybrany motor,druhy motor vybraty z auta VF38BRHYF81367479, a vlozeny do prveho auta, pred rozobratim motor 2 funkny bez zavad no a teraz vsetko pozapajane, diagnostika hlasi chyby : trvala :snimac referencniho vlace - koherence snimace otacek ( za pohybu) trvala :vstrikovac 1 - porucha pocitace trvala :obvod rele funkcne zhaveni pred a po startu. zkrat na kostru trvala :zavada obvodu TL4226 vadný obvod prechodna :ohrievac okruhu chladici kvapaliny motoru - vnitrní zavada pocitace prechodna : obvod topeni 1 preruseny obvod nebo skrat auto nechce nastartovat, toci naprazdno . co mam hladat ? kde ? co vas napada ? motory som neprehadzoval ja. ale v servise, len vysledok nic moc Citovat
krtek 2 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 (upraveno) hlasi to nespravnu vzialenost snimaca otaciek od zubov zotrvacnika alebo su mimo osy,podla vin co si dal mas ty RHZ a darca je RHY kde su odlisnosti v zotrvacniku v prevodovke aj snimaci otaciek a v dalsich mnohych veciach ,i ked hole bloky motorov su rovnake cize najprv by som omrkol co ti tam namontovali musis mat tam svoj povodny dvojhmotny zotrvacnik(RHY ma obycajny jednohmotny) povodnu prevodovku povodny snimac otaciek a pod nim musi byt origo hlinikova podlozka ktora nastavuje vzdialenost snimaca od zubov zotrvaku (RHY ju nema) staci sa pozriet po garazi co sa ti zvysilo a podla toho identifikujes co mas na motore namontovane tym by som zacal Upraveno 1. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
pistinko Odesláno 1. říjen 2015 Autor Odesláno 1. říjen 2015 no snimac ktory tam je neviem, obidva su stejne, prevodovka je povodna, zotrvak by mal byt povodny RHZ ale to zistim zajtra, hlinikova podlozka tam nieje, skusim ju pohladat Citovat
krtek 2 Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 musi tam byt podlozka bez nej mas blbu vzdialenost snimaca od zubov zotrvaku mas to nejak asi pokombinovane Citovat
pistinko Odesláno 3. říjen 2015 Autor Odesláno 3. říjen 2015 no takze v servise nedali podlozku (1920 8T) pod snimac otaciek, snimac ko, kedze ho zuby zotrvaku trochu upravili Citovat
krtek 2 Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 (upraveno) no pekne ale cievka v tom snimaci este bude asi ok inak by to nehasilo koherenciu ale rovno vadny snimac ale mohlo v nom ponicit magnety takze stejne uz nic z neho mozes ho premerat ohmetrom mas tamdva piny a mal by si namerat cca 400 ohmov Upraveno 3. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.