namhuong Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Zdravím, koupil jsem peugeot 607 v6 3.0 před týdnem. Je to fakt jak se říká málo peněz hodně muziky. 3.0 motor šlape pěkně ale chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat CD navi? A nefunguje parkovací assistent, dám R a neslyším nic. Nevíte kolik přide oprava? Děkuji Citovat
Agrafik Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Rok? parkovací asistent, nemá jej vypnutý tlačítkem na středním panelu? Navi do čeho RTx ? která? Jinak vitej. Citovat
namhuong Odesláno 29. září 2015 Autor Odesláno 29. září 2015 Dík za odpověd. Rok je to 2001, muzeš mi sem hodit nějaký foto? Jaký tlačitkem se to zapne? Mám velký LCD display, pokud se nepletu tak ja to VDO RT2? Citovat
namhuong Odesláno 29. září 2015 Autor Odesláno 29. září 2015 Hoši, tak jsem to konečně našel a to komplet 9CD VDO RT2 Navi , vypálil jsem pomocí Alcohol 120 a šlape jak má byt. Dal jsem auto do servise tak uvidím co řeknou na parkovací assistent. Zde je link na torrent kdyby někdo by chtěl stáhnout. Přes torrent to máte kompl. stažený za 3h. vdo-dayton-non-c-iq-europa-2013-2014-bmw-renault-opel-rover.torrent Citovat
namhuong Odesláno 2. říjen 2015 Autor Odesláno 2. říjen 2015 Mám naplánovaný na příští týden do servise, teče mi olej z motoru. Nevíte jestli se to vyřeší těsnění motoru? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.