Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Katalyzator

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj napadlo mě doma mi leží nový katalyzátor z vw golfa 1,6 benzín, myslím že to má nějakých 75+- Kw s lambda sondou co kdybych to udělal tak že bych to dal na svého peugeota 306 1,6i 66 Kw :D a lambda bych zaslepil jakej by to mělo vliv na motor? :). Teď tam mám rezonátor tak proto se ptám jestli bych ten motor nedusil nebo tak třeba jestli by se nesnížila spotřeba? :D  :D  :papa

Odesláno

lambdě je to srdečně jedno ,jestli je na golfu nebo na audi nebo na pažoutovi

pro daný model a serii je určený daný typ katu,průměru potrubí ,drážkování,dírkování ve výfukové soustavě,aby ten provoz

byl ekonomický.

takže to naroubovat můžeš ,ale výsledek bude v reálu křišťálová koule ...nějak to pojede, nějak to bude hlučný, ale výkon si zjisti na brzdě sám.Vozit v tom děti asi nebudeš.

rezonátor a další věci  ,co si tam dáš nebo nedáš nebo odpojíš a hned ptát se potom na spotřebu ,si myslím je trochu dětinské.....na malou spotřebu si pořiď naftový auto a na velký výkon auto s 2.0 16v nebo V6  3.0 . Kdejaká 20 let stará šunka s 2.0  i s vychcípanýma 100 kW Tě stejně natře ,když bude chtít......

Odesláno

spis si myslim ze misto puvodniho katu tam ma jen kus dobre udelane trubky (rezonator) a snazi se to vratit do provozuschopneho stavu

katik muzes pouzit je to jedno
jde jen o pruchodnost tema dirkama

lambdu zapojit musis pokud nepouzijes puvodni co mas na motoru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...