Návštěvník Odesláno 26. září 2015 Odesláno 26. září 2015 Ahoj napadlo mě doma mi leží nový katalyzátor z vw golfa 1,6 benzín, myslím že to má nějakých 75+- Kw s lambda sondou co kdybych to udělal tak že bych to dal na svého peugeota 306 1,6i 66 Kw a lambda bych zaslepil jakej by to mělo vliv na motor? . Teď tam mám rezonátor tak proto se ptám jestli bych ten motor nedusil nebo tak třeba jestli by se nesnížila spotřeba? Citovat
myšut Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 lambdě je to srdečně jedno ,jestli je na golfu nebo na audi nebo na pažoutovi pro daný model a serii je určený daný typ katu,průměru potrubí ,drážkování,dírkování ve výfukové soustavě,aby ten provoz byl ekonomický. takže to naroubovat můžeš ,ale výsledek bude v reálu křišťálová koule ...nějak to pojede, nějak to bude hlučný, ale výkon si zjisti na brzdě sám.Vozit v tom děti asi nebudeš. rezonátor a další věci ,co si tam dáš nebo nedáš nebo odpojíš a hned ptát se potom na spotřebu ,si myslím je trochu dětinské.....na malou spotřebu si pořiď naftový auto a na velký výkon auto s 2.0 16v nebo V6 3.0 . Kdejaká 20 let stará šunka s 2.0 i s vychcípanýma 100 kW Tě stejně natře ,když bude chtít...... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 spis si myslim ze misto puvodniho katu tam ma jen kus dobre udelane trubky (rezonator) a snazi se to vratit do provozuschopneho stavukatik muzes pouzit je to jednojde jen o pruchodnost tema dirkamalambdu zapojit musis pokud nepouzijes puvodni co mas na motoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.