lape Odesláno 26. září 2015 Odesláno 26. září 2015 Ahojte.Mám tady takový problém.Instaloval jsem na starší PC hru Collin McRae 04 a jelikož dojela instalace a docela dlouho to jen vypisovalo,že dokončuje instalaci,tak jsem nevydržel s nervama a stornoval to.Smazal složku a měl za to,že je to OK.Jenže teď po každém startu compu naběhne hláška Windows installer připravuje instalaci zbývajících částí programu CMR 04.Když dám Storno,tak to po chvíli zase naběhne,když to vypnu přes Správce úloh,tak to někdy zmizí,někdy to zase naskočí.Předpokládám,že je nějaký zbytek někde v registrech,ale nejsem zase takový odborník,abych to tam našel.Tak pokud by mě někdo navedl,byl bych rád. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2015 Odesláno 26. září 2015 A ta hra ti funguje?? nebo jak to maš? Jinak po spuštění zrušit spuštění toho instaleru a bude to snad OK. Dej ve startu spustit nebo (WIN+R) a vepiš msconfig, nasledně stiskni Enter, vyber kartu Po spuštění a instaler vyškrtni, tak aby nebyl zafajfkovanej. Nasledně pročistit registry CCleanerem a mělo by to být snad ok Citovat
lape Odesláno 26. září 2015 Autor Odesláno 26. září 2015 Hra nefunguje.Vůbec není nainstalovaná.Jak jsem psal výše,tak před koncem instalace jsem ji stornoval,protože to trvalo hodně dlouho to dokončení,takže hra v compu vůbec není.CCleaner i msconfig jsem už zkoušel.V záložce po spuštění jsem ten instaler vůbec nenašel Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2015 Odesláno 26. září 2015 Pokud není v msconfig tak muže běžet jako služba, koukni do seznamu služeb Znovu nainstlovat hru a nasledně ji odinstalovat jsi nezkusil? Pak jedině podle nazvu toho co se spouští ručně prohledavat registr a odmazat vše co z hrou souvisí, daš hledat zadaš nazev a nasledně jen mačkaš F3, odmažeš to co tam zbylo, doporučuju zalohu registru. Nebo zkusit Bod obnovení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.