chuck11 Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Mohl by mi někdo pomoct. Potřebuju zjistit kolik vodičů je v pravým zpětným zrcátku u Peugeotu 407 s VIN:VF36ERHRH21611070 a jaký je tam konektor. Bohužel momentálně se k danému autu nedostanu,abych sundal tapec a podíval se. Potřebuju to zjistit jelikož musím sehnat druhé zrcátko, mám i vyhlídlé jen nevím jestli mi bude sedět konektor a počet vodičů. Předem díky za pomoc Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. září 2015 Odesláno 25. září 2015 Neviem, ale keď budeš zháňať spätne zrkadlo na 407 stále by mal byť počet vodičov rovnaký. Rozdiel by mohol byť len ak tam je vyhrievanie zrkadla. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. září 2015 Odesláno 25. září 2015 kdysi sme se tady o tom hadali skus to pohledat (nebo to bylo citroen forum)zakladni ma snad 6 vodicu nejvyssi kolem 10ber to tak co vse zrcatko umelo a podle toho se meni pocet kabelu (vybava +2) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.