horsik Odesláno 22. září 2015 Odesláno 22. září 2015 Borci, poraďte mi.....Vyměnil jsem zadní pakny u 306. Je tam takový stavěcí mechanizmus -váleček, v něm šroub se zářezem v hlavě a stavěcí kolečko. Dal jsem nové pakny, stavěcím kolečkem jsem pakny roztáhnul aby ztěžka šel nasunout buben. Pak to jdu vyzkoušet a problém - bez nastartovanýho motoru brzdy vůbec nezabírají. S nastartovaným motorem zabíraj, ale rukou otočím kolem - ztěžka, ale otočím. Je to normální? Trvá, než se pakny ojedou a sednou si? Nebo mám něco špatně? Díky za radu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. září 2015 Odesláno 22. září 2015 udelal si kravinumel si tzo nechat zatahnutenasadit buben a zatahnout nekolikrat rucku a nekolikrat rpsolapnoutto staveci kolecko (samostav) se nastavi samza predpokladu ze bubny nemaj MAX moznou hodnotu opotrebeni pak ti nepomuze ani svatej Citovat
myšut Odesláno 22. září 2015 Odesláno 22. září 2015 5 min video ,ale má můj obdiv,klobouk dolů.....nic navíc,polopaticky přehledně ,univerzál postup https://www.youtube.com/watch?v=nLKJmzqnpNY Citovat
horsik Odesláno 23. září 2015 Autor Odesláno 23. září 2015 Dělal jsem to podle dílenskýho manuálu....Co s tím? Vrátit zpátky kolečko ke hlavě šroubu. Ještě jeden dotaz, bez natočenýho motoru se pakny při sešlápnutí brzdu ani nehnou. To je normální? Citovat
horsik Odesláno 23. září 2015 Autor Odesláno 23. září 2015 Tak jsem to projel a mám ještě jeden poznatek. Při pokusu o brždění je při prvním sešlápnutí pedál docela gumovej. Až při dalším sešlápnutí je tvrdej a začne to brzdit...Napadá vás něco? Citovat
jendaP306 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 zkusit poklepat kladivem aby si to sedlo...vždycky když sem dělal brzdy,tak sem dal buben a pak šteloval samostav. Když to ztuhlo,poklepal sem a pokračoval sem dál... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.