Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Borci, poraďte mi.....Vyměnil jsem zadní pakny u 306. Je tam takový stavěcí mechanizmus -váleček, v něm šroub se zářezem v hlavě a stavěcí kolečko. Dal jsem nové pakny, stavěcím kolečkem jsem pakny roztáhnul aby ztěžka šel nasunout buben. Pak to jdu vyzkoušet a problém - bez nastartovanýho motoru brzdy vůbec nezabírají. S nastartovaným motorem zabíraj, ale rukou otočím kolem - ztěžka, ale otočím. Je to normální? Trvá, než se pakny ojedou a sednou si? Nebo mám něco špatně?

Díky za radu.

Odesláno

udelal si kravinu
mel si tzo nechat zatahnute
nasadit buben a zatahnout nekolikrat rucku a nekolikrat rpsolapnout
to staveci kolecko (samostav) se nastavi sam

za predpokladu ze bubny nemaj MAX moznou hodnotu opotrebeni pak ti nepomuze ani svatej

Odesláno

Dělal jsem to podle dílenskýho manuálu....Co s tím? Vrátit zpátky kolečko ke hlavě šroubu. Ještě jeden dotaz, bez natočenýho motoru se pakny při sešlápnutí brzdu ani nehnou. To je normální?

Odesláno

Tak jsem to projel a mám ještě jeden poznatek. Při pokusu o brždění je při prvním sešlápnutí pedál docela gumovej. Až při dalším sešlápnutí je tvrdej a začne to brzdit...Napadá vás něco?

• O 3 týdny později...
Odesláno

zkusit poklepat kladivem aby si to sedlo...vždycky když sem dělal brzdy,tak sem dal buben a pak šteloval samostav. Když to ztuhlo,poklepal sem a pokračoval sem dál...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...