Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

Mám 306 Break 1.6 65kW a teď posledních 14 dní mi to zhasíná během jízdy, ale i na volnoběh, nepravidelně. Začne problikávat kontrolka motoru a auto zhasne, za jízdy podřadím a většinou se chytne v otáčkách znovu trochu zacuká a jede, ale situace se opakuje. Pokud zastavím tak to nejde po nějakou dobu nahodit, ale cca po 10-15ti minutách to nastartuje, ale situace je pořád stejná. Jednou se stane, že cca těch 10km do práce dojedu v pohodě, ale nazpět už to opět blbne a jen čekám kde zůstanu stát. Někdo nějaká rada?

Děkuji

Zbyněk

Odesláno (upraveno)

Mám 306 Break 1.6 65kW a teď posledních 14 dní mi to zhasíná během jízdy, ale i na volnoběh, nepravidelně. Začne problikávat kontrolka motoru a auto zhasne, za jízdy podřadím a většinou se chytne v otáčkách znovu trochu zacuká a jede, ale situace se opakuje. Pokud zastavím tak to nejde po nějakou dobu nahodit, ale cca po 10-15ti minutách to nastartuje, ale situace je pořád stejná. Jednou se stane, že cca těch 10km do práce dojedu v pohodě, ale nazpět už to opět blbne a jen čekám kde zůstanu stát. Někdo nějaká rada?

Projdi si "benzínové" hadičky podtlakového regulátoru - vede od vstřikovací jednotky k filtru vzduchu sání. Podobně se mi choval motor 1.1 na 205ce - je to jiný motor ale princip stejný a chování hodně podobné. Zkoušel jsem všechno možné a nakonec to byla jen lehce děravá tato hadička (zteřelá stářím)  

Upraveno uživatelem RichVa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...