trah Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Ahoj. Po nastartování mi zůstala a stále svítí kontrolka ABS. Co by to mohlo být za problém. Dikes. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat
ozzy56 Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 často je problém ve snímači u některého kola, nebo v jeho kroužku Citovat
JaninaS Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 Abs ti funguje? Ahoj a jak zjistim zda mi ABS funguje,nedavno mi totiz na STK rekli,ze mam ABS a v TP neni zapsane,tudiz jsem neprosla a musela si nechat do TP dopsat na uradech Citovat
OK406 Odesláno 11. září 2015 Odesláno 11. září 2015 ABS se zjistí, že funkční že se zabrzdí například na písku či jiném podobném materiálu, vlhká vozovka a pod. a brzdový pedál bude ,,pulzovat" do nohy. Citovat
trah Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 Ahoj. Po nastartování mi zůstala a stále svítí kontrolka ABS. Co by to mohlo být za problém. Dikes. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Závada zjištěna prasklý kroužek na kloubu. Takže dát nový kineťák. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.