krtek 2 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 no pokial neulomilo zvon prevodovky kde je starter priskrutkovany tak by jej nemalo byt nic ale to by videl hned pri demontazi starteru Citovat
King-Cooper Odesláno 7. září 2015 Autor Odesláno 7. září 2015 volal mi mechanik. Takže je jen v háji spojková sada ta se musí nova koupit,a setrvačník. Takže jsem rád,že ta převodovka je v pohodě. Ložisko se uplně rozpadlo kuličky byly všude. přitlačník odešel do hrobu tak si to pak nafotím a podělím se o to s opravou bych se měl vejít do 20K říkal. Musím ještě gufera vyměnit. a něco ještě 1 věc,ale už jsem zapomněl co. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 To jsi to dal do Peugeotu že taková cena? Ta další věc bude asi "komínek" Citovat
King-Cooper Odesláno 7. září 2015 Autor Odesláno 7. září 2015 Kdepak bych se možná nedoplatil. Dal jsem to známému. Příjde ti to drahé? za dvouhmotový setrvačník,spojková sada,práce,gufera a ještě asi ten komínek nebo tak netuším Dal jsem cenu do které bych se vlezl,ale říkal,že to bude asi míně. Že do 20 se vlezu uplně bohatě. výslednou sumu mi ještě řekne zítra bude dávat slevu na díly. Tak spíše čekám 12-16K Citovat
gaff Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 (upraveno) Já měnil komplet spojkovou sadu včetně dvouhmoty (cca půl roku zpátky), materiál cca 9500 Kč + 2500 Kč práce Na 1.6HDi vypadá cena nějak takhle: http://www.tomicars.cz/spojkova-sada/13308-spoj-sada-luk-600008400-dvouhmot-peugcitr.html Upraveno 8. září 2015 uživatelem gaff Citovat
King-Cooper Odesláno 8. září 2015 Autor Odesláno 8. září 2015 Tak to je pekny uvidim co mi rekne. Za sumu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.