majlouu Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Zdravim vas vsetkych. Neviem ci ma niekto podobnu skusenost, ale chvilu po nastartovani mi na volnobeznych otacka zacalo akokeby motor trochu dusit a potom si motor automaticky trochu prida plyn. Zatial to nemam uplne odporozovane, ale myslim, ze sa to stane len zopar krat kym sa motor trochu nezahreje. Chcem sa spytat, ci to mozno znaci nejaku poruchu, alebo je to normalny jav. Vopred dik vsetkych za cenne prispevky. Citovat
majlouu Odesláno 4. září 2015 Autor Odesláno 4. září 2015 Aha, sorry, zabudol som uviest. 2.0HDi 136koni Citovat
HonzaZ Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Dělá to po každém startu nebo jenom někdy? Citovat
majlouu Odesláno 4. září 2015 Autor Odesláno 4. září 2015 Robi to pri kazdom studenom starte aspon co som to tak odpozoroval. Ked uz auto startujem v priebehu dna a motor je este stale ako tak zohriaty tak to uz nerobi. A nerobi to hned po starte, ale mozno uz 1 - 2 minuty potom ako motor bez. Este dnes sa mi stala jedna vec, neviem ci to moze mat suvis, ked som jazdil rano na studenom motore tak este medzi preradenim medzi jednotkou a dvojkou aj autom sklblo resp. ako keby som stratil tah bolo to v rozmedzi otacok cca 1600 - 1800. A nebol to turbo efekt, ten poznam. Podotykam, ze naftu tankujem len kvalitnu, alebo aspon zo znamych cerp. stanic. Nemoze to mat nejaky suvis s tym, ze uz odchadza FAP, mam najazdene 178 000 km. Este jedna vec, aj vy mate nejaku skusenost s olupovanim farby na dvoch ciernych ramovych listach na okrajoch celneho skla. Podotykam, ze auto ma len 4 roky. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Těžko odhadnout, nejlepší by byla diagnostika a otestovat. Může to mít souvislost s čidlem teploty motoru, ale také třeba FAPem. Co se týká ozdobných lišt na předních sloupcích, tak to mám také. Jsou tam puchýře na laku jako by tam byla rez. Jinak ta lišta stojí cca 2200,- Kč, takže to zatím neřeším. Citovat
majlouu Odesláno 5. září 2015 Autor Odesláno 5. září 2015 Dakujem za radu, tak skusim tu diagnostiku. Ano presne tak, na tej ozdobnej liste su take pupence, ako keby to bolo hrdzave a myslim, ze ked sa ich dotknes tak by sa dali aj odlupnut, niekde sa mi to aj odlupilo samo. Ta cena je za set oboch alebo len za jednu. Je to dost vysoka cena za kusok kovu, tiez sa na to asi zatial vykaslem. Neviem naco pani inzinieri mysleli, ked ich navrhovali a hlavne kvalitu nastreku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.