rhinos Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 dnes mi volala manželka že ji auto moc nejede....tak jsem ho večer projel. Auto netahne...na rovince jeste relativne OK i když znatelně hůře táhne ale rozjet se dá. Do standartniho kopečka už je to špatné.Na trojku jde do otáček ale netáhne...na čtyřku se dost těžko dostávám přes 2000 ot. Zvláštní je že ještě včera to bylo OK.... Napadá mě prokluz spojky nebo turbo? Mohlo by se stát že je auto v nouzáku ale nesvítí kontrolka motoru? Citovat
mira206 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 me to udelalo to stejny a bylo to - turbo.Cca 15 tis.kč si připrav. Ale může to být něco jiného,chce to dia. Citovat
simima2 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Mě takhle ze dne na den odešel EGR ventil. Symptomy stejný, jeden den jelo OK a druhý den po ránu úplná mrtvola, do otáček se vytáčelo strašně těžce, dokonce i na volnoběh při sešlápnutí plného plynu to šlo nahoru dost líně, po výměně EGR zase krásně ožilo... ale samozřejmě to může být i něco jiného... Citovat
rhinos Odesláno 2. září 2015 Autor Odesláno 2. září 2015 nevim muzu kouknout...EGR jsem uz menil asi dva roky zpatky primo v Peugeotu a s autem se zas tolik nejezdi tak to by snad melo vydrzet. ale v jinem tematu podobneho druhu taky byla na vine trubka tak to odpoledne jako laik zkouknu:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.