Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tachometr bude ukazovat o 8-10% menší vzdálenost i rychlost, a pokud narazis na blbé policajty, můžou tě poslat na technickou. Já jsem řešil podobný případ u 106ky, starší typ, který má předepsané totálně debilni gumy 165/65/13, které z ničeho nepasuji. Koupil jsem to s gumami 145/70/13 a chtěl jsem zapsa

t do technickou 165/70/13 že škodovky. Velký problém, chtěli písemnou žádost do Pezotu v Praze 1500Kc bez zaruceneho výsledku. Nebo na STK. Tm mi řekli, že auto je asi o 50 Kg těžší a tedy nelze schválit. Tak jsem jezdil bez záznamu v TP. Byl jsem na TP několikrát a nedělali problémy.

Po roce jedna omluva. spíš upřesnění, Mezi 175/65/14 a 175/70/14 je rozdíl obvodu zhruba 3%. Originál. pneu pro P206 je ale 165/70/13. takže už ty 175/65/14 jsou o zhruba 5% větší. Proto tedy těch celkových 8%.

Upraveno uživatelem Syroň
Reaguji tímto na Jízlivou poznámku jednoho mého příbuzného šťourala. který čte toto fórum, ale neví, jaké pneu má P206, nebo si ten příspěvek španě přečetl. Netuším ale, proč se ozval až dnes. Zároveň se omlouvám, pokud jsem někoho uvedl v omyl.
  • O 11 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Promiň, toto fórum není určeno k válčení mezi členy. Tvůj odkaz potvrzuje, že pneu pro P206 1.1 r. 2000 má v TP pneu165/70/13 a altenativní 175/65/14. Stejně jako můj 1.4 55 kW, tak nevím, co řešíš. Moc prosím, přečti si pravidla fóra, a chovej se podle nich. Mrzí mě, že jsem se vůbec do úpravy příspěvku pustil, a omlouvám se členům i administrátorům. Prosím proto o vymazání této "pseudodiskuse".

Upraveno uživatelem Syroň
Omyl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...