Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, taky jsem přešel od P407 SW na Citroen C5 Tourer 2010. Mám stejný motor (2.0 HDI) i stejnou převodovku, takže jsem velmi spokojen. Teď jeden problém, občas se mi restartuje navigace (mám MyWay - RNEG) a na SD kartě mapy 2009-2010. Mohl by mi někdo poradit, jak se zbavit toho restartování a kde by se daly pořídit nové mapy, kupovat za 149 Euro se mi to nechce... Díky za rady!

post-7832-0-24330100-1440415344_thumb.jp

post-7832-0-40705600-1440415355_thumb.jp

post-7832-0-66495300-1440415364_thumb.jp

Odesláno

Ahoj, taky jsem přešel od P407 SW na Citroen C5 Tourer 2010. Mám stejný motor (2.0 HDI) i stejnou převodovku, takže jsem velmi spokojen. Teď jeden problém, občas se mi restartuje navigace (mám MyWay - RNEG) a na SD kartě mapy 2009-2010. Mohl by mi někdo poradit, jak se zbavit toho restartování a kde by se daly pořídit nové mapy, kupovat za 149 Euro se mi to nechce... Díky za rady!

attachicon.gifCitrouš.jpg

attachicon.gif35000075_4.jpg

attachicon.gif35000075_13.jpg

Tak novější (2014) mapy už mám, teď ještě ty restarty navigace...

Guest Scratch
Odesláno

me blbla kamera v aute, restarty, vypnuti apod.... po vymene sd karty bezi kamera uplne v klidu :)

Odesláno

Byl jsem minulý týden u Honzy Z na diagnostice a žádný problém tam nebyl, nevíte o někom v Praze a okolí, kdo by mi to mohl aktualizovat? Díky!

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj všichni, byl jsem u Domanského, ale restarty přetrvávaly. Ale je to vlastně jedno, protože mi minulý týden auto zabavila Policie, že ho předchozí majitel měl na úvěr a bez povolení ho prodal do bazaru, kde jsem ho koupil já. Takže momentálně nemám ani auto, ani peníze. Bazar (u kterého se stala hlavní chyba) se zatím tváří, že po vydání auta (což už bude brzy, dnes mi o tom přišlo Usnesení) mi ty peníze vrátí, tak budu doufat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...