Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ChouLu ChouLu hhhh :D :D

Můžu vědět co bylo špatného na původním příspěvku "ChouLu" což je výraz, který již předtím zazněl a já ho jen zopakoval, že bylo nutno mi příspěvek upravit ?!!

• O 4 týdny později...
Odesláno

jinak jsem ještě zapomněl , že jsme byli nedávno s cechicem u Johna a zaslepovali jsme EGR. Cechicova slova "k..rva , p..a , debilní HDI " padaly furt , ale nakonec se to zmáklo

Odesláno

OK406 : to máš pravdu, když jsem přijel k pumpě tak byla uplně na druhou stranu :D 

John : no to mi povídej :D měl jsem trošku strach , ale nakonec bylo auto pochváleno :D (jsou zvyklý na shnilý fandy a feldy no ) :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak menší update v neděli přijel John a auto dostalo nějákýho toho poníka navíc  :mrk  Rozdíl je o hodně znát , takže moc spokojenost Díky Johne ! :) A ještě je pořádně vypnutej FAP a smazaný blbosti v DIA , takže vše cajk  :roker

Odesláno

Tak a ještě jsem si koupil vyhřívaný a elektrický sedačky. Prvně nefungovali , ale pak jsme s ChouLu přišli na problém, takže vyřešeno a sedačky jezdí a vyhřívají  :roker Ještě tam cvaknu ty plasty a bude to komplet.

post-43953-0-70403400-1444752325_thumb.j

post-43953-0-36034500-1444752336_thumb.j

post-43953-0-56769100-1444752365_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...