Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,potřebovala bych se na něco zeptat. Jsem holka,co má ráda auta ale do Peugeota 308 jsem zasedla asi před měsícem a je to vlastně mé první auto,které budu dávat na roční prohlídku přímo do Peugeotu. Auto mam r.v.2012, 1.6.HDI 92 kw, a půjdu na 60 000 km do servisu,potřebuji se zeptat,co všechno tam bude měněno, počítám s olejem a filtrem + práce...kolik myslíte,že tam nechám? ;) A co se týče záruky,tak jsem měla záruku 2 roky, což mi přijde docela málo,nebo jsem to jen špatně pochopila? Děkuji za odpověď ;) Míša

Odesláno

Ahoj počítej olej + filtr a klasická prohlídka tak kolem 4050 kč a nejspíš to bude ještě palivovej filtr+ plus vzduchovej filtr .

já jsem to tak měl musel bych se kouknout přesně co dělali a kolik jsem tam nechal

Odesláno

Tak hele mě měnily olej + filt a naft filtr a celkem sem platil 6175 kč ale já mám rok výroby 2010 ted zaleží jestli to je stejné i u roku výroby  2012

A čistě servis stoji na moje 4050 kč pokd to neměnily . a naftovej filtr se prej mení po 40000 km tak mě to řekli v servisu a filt stojí na mojí 1,6   =  1443 kč

Odesláno

Děkuji moc :) snad to taky tak dopadne :) to právě netuším, jestli to je stejné, ale mělo by být, všude by se to mělo dělat stejně, jestli má tvé najeto taky  60 000 tkm. 

Odesláno

Já už mám 130 000 km byl jsem tam v roce 2013 ale pravidelnej  servis stojí opravdu 4050 kč , tak uvidíš jestli to bude kolem těch 6000 kč já myslím že jo 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...