Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chladí to len vzduchom fúkaným z klimatizácie cez otvor v zadnej stene toho boxu.Ten otvor sa dá otvoriť-zatvoriť.V prípade,že nefúka pri otvorenom otvore,demontovať bočnú stenu konzoly - bude vypadnutá prívodná hadica z klimatizácie.

Odesláno

Ak myslíš 807,tak všetky,ale nečakajte od toho zázraky v chladení,jednoducho v tom boxe je nižšia teplota ako v kabíne.

Odesláno

Dneska mi doplinili klimku. Prý cugrund prázdná, kastlík tedy vyzkouším. Nějaký zaručený tip, jak vyměnit pylový filtr? Děkuji předem.

Odesláno

Lukáši není

Zodiacu, otevres kapotu motoru, vyndáš klic od kol, pyl filtr je v takovem bazmeku pod oknem nad vzduch filtrem, na krajích drzi na dva pseudo sroubky na plochy sroubovak,  a pak sahnes dozadu rukou a na kazde strane jsou dve klipsny , ty odcvaknes smerem nahoru a pak to cele vysunes ven k sobe

Odesláno (upraveno)

Předsedo děkuji za vyčerpávající odpověď. Nic zlého netuše, otočil jsem těmi šroubky.... koukám, za co zatåhnout, nič nevidno. Tak tedy nahoru ne, zkusím dolů. Ouha, jeden pseudošroubek hop mezi ABS a BSI.... na tu škvírku jsou mé prsty tlusté. Coby rybář, povolávám pean a šroubek je na svobodě. Co dál? Nehýbe se to. Jelikož ve svém věku už lejno vidím, volím optiku (brejle na blízko plus baterka). Heureka, vidím čtyři spony, postupně odklapu, zaberu..... A kur.a...... vytáhnu ten bazmek jen se dvěma... No ty čičo, co teď? Ruka šmátralka a intuice. Pěkně jsem se zpotil, ale mám je všechny. Udělám to stejně, jako jsem to měl v Picassu, všechny takovéto emigrosoučástky si podchytím ranžírem. Hledat je v motóru, a kór když blbě vidím, je sebevražda. I přesto, ještě jednou díky za nápovědu. :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Dneska jsem vyzkoušel chlazení v kastlíku. Speciålně kvůli tomu jsem si koupil plechovici birella, nechal ji přes noc ve špajzu. Dneska jsem jel ke tchýni, cca 20km tam a 20km z5 na otočku. Plechovka se v kastlíku opravdu ochladila. Vzhledem k tomu, že klimu jsem nastavil na 18stupínků, nečekal jsem žádný zázrak. Ale funguje to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...