Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

caute na moje 306 1.6 mi praskly vyfukove zvody dal som tu liatinu zvarit ale prasklo to vedla a tak som sa rozhodol ze si spravim nerezove zvody a zaujima ma ze aku kumbinaciu mam pouzit ze kazda sa sprava na motore uplne inak myslim ze to ide zo 4 trubiek do jednej  dalsia kombinacia  dve a dve a idu do jednej 

a tak dalej to ide to som niekde raz cital  chcel som si tu stranku ulozit ale nejak som zabudol

a idem rovno roby cely vyfuk nerezovy a chcel by som tie zvody asi na zrychlenie  a ak neni nic take tak potom nieco na zvysenie krutiaceho momentu

Upraveno uživatelem juraj4522
Odesláno

4-1 - vyšší výkon při vysokých otáčkách
4-2-1 - zvýšení točivého momentu

A jinak pokud o tom nemáš vůbec páru(jakože o dynamice plynů...), tak spíš kup hotový výrobek, třeba od SuperSprintu.

Odesláno

Jak píše Paja106 pokud nemáš znalosti pořiď hotový svody.. jinak tomu akorát uškodíš.. ono tohle neni jednoduchý, že si řekneš udělám si na ,,koleni" svody a pojede to.

Odesláno (upraveno)

ono ja nerezove trubky aj koliekna mam aj priruby mam uz hotove len nechcem za SuperSprintu dat nejakych 300-400e ked vsetok material ma vysiel na 60e a kamarat zvara nerez tak mi to pride vsetko pozvarat podla http://www.highperformanceparts.cz/vyfuk-systemy-supersprint/lazene-vyfukove-svody-supersprint-peugeot-306-16-3d5d.17703 tychto zvodov len som nevedel ktore su na zvysenie krutiaceho momentu

ale ked som to dneska pozeral tak  stare su vonkajsie trubky idu do jednej a dve stredove idu tiez do jednej cize aj seriove zvody co mam su 4-2-1

len musim nejako doriesit potom lambda sondu neviem ci bude stacit ked ju dam len na dva valce alebo ju osadit az ked to vsetko spojim do jednej trubky a potom tam osadit lambda sondu

Upraveno uživatelem juraj4522

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...