juraj4522 Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 (upraveno) caute na moje 306 1.6 mi praskly vyfukove zvody dal som tu liatinu zvarit ale prasklo to vedla a tak som sa rozhodol ze si spravim nerezove zvody a zaujima ma ze aku kumbinaciu mam pouzit ze kazda sa sprava na motore uplne inak myslim ze to ide zo 4 trubiek do jednej dalsia kombinacia dve a dve a idu do jednej a tak dalej to ide to som niekde raz cital chcel som si tu stranku ulozit ale nejak som zabudol a idem rovno roby cely vyfuk nerezovy a chcel by som tie zvody asi na zrychlenie a ak neni nic take tak potom nieco na zvysenie krutiaceho momentu Upraveno 19. srpen 2015 uživatelem juraj4522 Citovat
PAJA106 Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 4-1 - vyšší výkon při vysokých otáčkách4-2-1 - zvýšení točivého momentu A jinak pokud o tom nemáš vůbec páru(jakože o dynamice plynů...), tak spíš kup hotový výrobek, třeba od SuperSprintu. Citovat
John Odesláno 21. srpen 2015 Odesláno 21. srpen 2015 Jak píše Paja106 pokud nemáš znalosti pořiď hotový svody.. jinak tomu akorát uškodíš.. ono tohle neni jednoduchý, že si řekneš udělám si na ,,koleni" svody a pojede to. Citovat
juraj4522 Odesláno 21. srpen 2015 Autor Odesláno 21. srpen 2015 (upraveno) ono ja nerezove trubky aj koliekna mam aj priruby mam uz hotove len nechcem za SuperSprintu dat nejakych 300-400e ked vsetok material ma vysiel na 60e a kamarat zvara nerez tak mi to pride vsetko pozvarat podla http://www.highperformanceparts.cz/vyfuk-systemy-supersprint/lazene-vyfukove-svody-supersprint-peugeot-306-16-3d5d.17703 tychto zvodov len som nevedel ktore su na zvysenie krutiaceho momentu ale ked som to dneska pozeral tak stare su vonkajsie trubky idu do jednej a dve stredove idu tiez do jednej cize aj seriove zvody co mam su 4-2-1 len musim nejako doriesit potom lambda sondu neviem ci bude stacit ked ju dam len na dva valce alebo ju osadit az ked to vsetko spojim do jednej trubky a potom tam osadit lambda sondu Upraveno 21. srpen 2015 uživatelem juraj4522 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.