Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bude to zajímavý, havarijku nemá a česká kancelář pojistitelů mu taky nepomůže protože to bylo kolo, pré to zkusit přes jeho pojištění domácnosti, nebo něco takovýho, jestli teda vůbec nějaký má.

Odesláno

veverka: podle toho co říkal otec, tak pecky napsali do protokolu jako viníka toho cyklistu, tak snad ne.

dneska jsem volal do Famka a tak pré to bude v pondělí zpravený a cena do 1500Kč, jenom diagnostika a přehrání softu, ptal jsem se na ten FAP a pré je dobré, že tam už nic nesvítí, takže paráda, už se těším až to pořádně protahnu z Brna dom, snad to mezi Šebrovem a Blanskem nerozstřelím, ten kdo to tam zná tak ví :D.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak minulý pondělí jsem to vyzvedl "opravený", najel z tím neceléch 200km a toto pondělí po nastartování "píp", rosvítila se kontrolka motoru a na displeju ta samá hláška jak předtím :grr, jestli budu mít už volant, tak to tam v úterý znova zavezu, su zvědavé, co teda bude :myslim.

Odesláno (upraveno)

jiriczek: je to holt těžký, ale zase kdyby to všechno fungovalo jak má, tak by to bylo moc jednoduchý :).

Volant už mám, vypadá parádně, jak nové :D. Sice ještě nejsou vánoce, ale Ježíšek už naděloval, prvně volant a včera koncert Judas Priest, prostě paráda :super, ještě pořešit tu elektroniku a bude to luxus.

Možná se tomu autu nelíbí, že s ním jezdím 170, ale když vono to tak pěkně jede  :aut.

post-22956-0-16334500-1450001681_thumb.jpost-22956-0-96643700-1450001682_thumb.j

Upraveno uživatelem vozzyn
Odesláno (upraveno)

hezký volant,jen by to chtělo občas menší foto . . .  nejideálnější  800x600 nebo 1024x768 ;)

edit: tu první máš 1600x902,druhá je ok 599x335

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Nejideálnější je 640x480, je to v pohodě i na mobilu a přiblížit si to člověk může vždy :)

Odesláno

Pěkný volant! :) Již delší dobu sháním přesně tento typ. nicméně nikde není k sehnání... Dával se myslím do 307CC, ale hold je nikdo neprodává. :( A se svojí 307 jezdím taky 170 a všechno v pohodě. :D :D

Odesláno

agresssor: ty co tam mám zůstanó na zimu, smola :papa.

jiriczek: plecháče, fůůůj :D, tak max na zimu a to ještě z nějakéma poklicama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...