Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, robil som modré podsvietenie palubovky na Peugeote 406 ale vyskytol sa problém s vysvietením palubného počítača. Nevedel by mi niekto poradiť aké žiarovky mám použiť aby to svietilo rovnako výrazne ako klimatizácia? Niesom si istý či tam môžem použiť aj silnejšie žiarovky ako 5W.

Takto to vyzerá 

post-50323-0-28157700-1439235078_thumb.j

post-50323-0-72524200-1439235085_thumb.j

Odesláno

Též řeším modré podsvícení palubového displeje mám tam 10cm led pásek to jest 6 diod a svítí mi to nějak divně ve dne nepoznám co display ukazuje v noci se to jakštáč dá

přešlejším že bych tam narval dalších 10cm pásku ale nevím zda to k něčem u bude když ve dne nedokážu poznat co ukazuje

Odesláno

Dal jsem tam 4 led pásky z každé strany efekt stejný mám tam 2 průsvitné fólie a 1 bílou aby nedocházelo k přehřátí krystalků displeje a aby nepřestal ukazovat.

Odesláno

Měl jsem tam obič led žárovičky a odešel mi krystalky se vypálily.Zkoušel jsem vše možnosti jednu bílou folii dvě a hokusi pokusi mě dovedly k tomu že sem tam narval 4 led pásky a efekt je stejný myslím si že je v peugeot 206 blbě umístěn ten displej uchycení když ho trošku natočím směrem dolu jde dobře přečíst jak ho dám do polohy jak by měl být není tam nic vydět.Nemyslím si že by byl KO s normálníma žárovičkama jde dobře přečíst.

• O 2 roky později...
Odesláno

máte nějaké fotky s tím led paskem ? chci v p 207sw vyměnit komplet podsvícení z oranžové za studenou bílou  a nevím jestli měnit smd nebo co tam jsou za diody díky za každou radu :) 

Odesláno

ok super :) aspon si procvičím praxi s pajkou :D  jinak problémy s tím že je to přesvícené ? budu muset vyměnit tu folii nebo co to tam je tak aby to vypadalo hezky co tam dát ? díky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...