Prblms8 Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 Čaute, robil som modré podsvietenie palubovky na Peugeote 406 ale vyskytol sa problém s vysvietením palubného počítača. Nevedel by mi niekto poradiť aké žiarovky mám použiť aby to svietilo rovnako výrazne ako klimatizácia? Niesom si istý či tam môžem použiť aj silnejšie žiarovky ako 5W. Takto to vyzerá Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. srpen 2015 Odesláno 10. srpen 2015 narvi tam 2 led paskybude kvalitnejsi podsvit a vymen tu folii za bilou Citovat
jonny205 Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Též řeším modré podsvícení palubového displeje mám tam 10cm led pásek to jest 6 diod a svítí mi to nějak divně ve dne nepoznám co display ukazuje v noci se to jakštáč dá přešlejším že bych tam narval dalších 10cm pásku ale nevím zda to k něčem u bude když ve dne nedokážu poznat co ukazuje Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 neni ted display vysviceny ?? nahod foto ve dne / v noci Citovat
jonny205 Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 no to právě že nevím zkusím nafotit a udělat s tím nějaké hokusy pokusy Citovat
jonny205 Odesláno 18. srpen 2015 Odesláno 18. srpen 2015 Tady zasílám fotky palubního displeje foceno kolem 19 hod a mé zjištění je že modré podsvícení se nehodí Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 mas ty diody blbe !!!musi byt proti display (nalepene na zadni stene)za display by mela byt oranzova folie tu musis sundat a nahradit ji bilounebo se na to vyprdnout Citovat
jonny205 Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Dal jsem tam 4 led pásky z každé strany efekt stejný mám tam 2 průsvitné fólie a 1 bílou aby nedocházelo k přehřátí krystalků displeje a aby nepřestal ukazovat. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 s LED se prehrivat nebudeoddelej ty pruhledne a skus to znovu popripade pokud je moznost skus dat treba bilou jak to bude vypadatale mam tucha ze ten display je KO uz pred tou LED upravou Citovat
jonny205 Odesláno 21. srpen 2015 Odesláno 21. srpen 2015 Měl jsem tam obič led žárovičky a odešel mi krystalky se vypálily.Zkoušel jsem vše možnosti jednu bílou folii dvě a hokusi pokusi mě dovedly k tomu že sem tam narval 4 led pásky a efekt je stejný myslím si že je v peugeot 206 blbě umístěn ten displej uchycení když ho trošku natočím směrem dolu jde dobře přečíst jak ho dám do polohy jak by měl být není tam nic vydět.Nemyslím si že by byl KO s normálníma žárovičkama jde dobře přečíst. Citovat
kemox Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 máte nějaké fotky s tím led paskem ? chci v p 207sw vyměnit komplet podsvícení z oranžové za studenou bílou a nevím jestli měnit smd nebo co tam jsou za diody díky za každou radu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 do 207 pasek nervi dej tam diody co tam patri - hezky jednu po druhy SMD 3528 tam budou Citovat
kemox Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 ok super aspon si procvičím praxi s pajkou jinak problémy s tím že je to přesvícené ? budu muset vyměnit tu folii nebo co to tam je tak aby to vypadalo hezky co tam dát ? díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 pokud pouzijes diody s nizzsi intenzitou - nejlepe cca podobnou jak puvodni nehrozi presviceni - a kdyz tak stlumeni kolecnem nebo cudlikem to jisti PS: male navnadeni http://havlicek-lukas.rajce.idnes.cz/Podsviceni/ Citovat
kemox Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 malé ? řekl bych že víc než velké.. btw mezi fotkama jsem našel fotku jak jsi řezal bílou podložku z čeho to bylo prosím tě ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.