Honza 22176 Odesláno 4. srpen 2015 Autor Odesláno 4. srpen 2015 No ne tak úplně .Ještě stále řeším co mě tavý kabel na na přívodu proudu do auta, moje vize je taková že je KO startér,neboť při připojeném startéru auto netočí a kabel uhoří.Při startéru odpojeném vše relativně v pořádku.Myslím že při nouzovém startu zůstal startér stále sepnutý a po pěti min.odpálil kabel a dal kůži.V tuto chvíli je auto pod proudem a startér v batohu připraven na diagnostiku v elektrodílně.Zkoušel jsem jej připojit mimo auto a startér se neroztočil,ale skoro svářel.Uvidím zítra Citovat
Honza 22176 Odesláno 4. srpen 2015 Autor Odesláno 4. srpen 2015 Už jsem to objevil.Je tam opravdu plech na kabelu od baterky a v něm je zabudovaná něco jako pojistka a ta je v hajzlu.Tak teď zjistit proč praskla a jak ji vyměnit.Zatím díky. . Jo není to pojistka ale klasický plech podložený plastem který se prach sprostě přetavil. ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
ferinko2 Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 Jo není to pojistka ale klasický plech podložený plastem který se prach sprostě přetavil. Je to poistka!!! Ten plech je poistka !!! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 fabie meli neco podobnehotakze urcite v motottechne musi mit nahradnipokud si clovek neumi poradit a nevystrihne to z kusu okapni roury Citovat
ferinko2 Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 .........a potom voláme hasičov....... :D Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 kdyz sem kdysi videl na fobii ty pojistky pripadalo mi ze ta nejsilnejsi cca 80A vypadala jak plech z okapni roury asi 7mm tlusta EDIT175 A http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/elektrosoucasti/ostatni-elektro/14320-pojistka-paskova-175a-fabia-i-1999-2008.html Citovat
Honza 22176 Odesláno 5. srpen 2015 Autor Odesláno 5. srpen 2015 Je to poistka!!! Ten plech je poistka !!! Je to asi pojistka,ale je natvrdo nasvorkovaná na kabelu.Jsem zvědav jestli ji seženu Citovat
Honza 22176 Odesláno 5. srpen 2015 Autor Odesláno 5. srpen 2015 Sú tam 2 poistky 150A[/quote Tady nejsou je to jen plech a na něm přidělaný jakýsi plast ten plech je v místě zeslabení pod tím plastem přepálený. Citovat
Honza 22176 Odesláno 6. srpen 2015 Autor Odesláno 6. srpen 2015 Tak auto konečně opraveno.Příčina spálené pojistky byl zapečený startér.Tzn. repas startéru by stál 3600kč tak jsem zvolil levnější variantu za 1170kč z vrakáče.Sehnat pojistku bude horší.Samostatně se nevyrábí pouze jako celek s kabelem ke startéru originál 2000kč.Tak zkusím ještě nějaký vrakáč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.