Veverka Odesláno 19. srpen 2015 Autor Odesláno 19. srpen 2015 Oživím to tu o nový poznatek - přeberte si to, jak kdo chcete: Na můj dotaz obsluha na ČS Agip v Pardubicích a v Praze na Černém Mostě odpověděla shodně, dodávky jim stále lifruje tentýž dodavatel a že DieselTECH je u nich pořád DieselTECH. Prý zatím, než dojde v rámci rebrandingu ke změnám. K jakým a kdy konkrétně neuměli/nechtěli říct. Odagipovat se prý budou muset nejpozději do 15 měsíců. Takže na hledání substitučního paliva mám ještě nějaký čas. Mimochodem, znáte někdo nějaký "centrální" webstránky sítě PRIM? Já zatím žádné nenašel, asi to bude jen frančízový koncept Citovat
Veverka Odesláno 14. duben 2016 Autor Odesláno 14. duben 2016 Tak to tu zase ožívím s odstupem času - zkouším teď tankovat OMV diesel místo MOL Citovat
celda1970 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Jezdili jsme celá firma leta na Shell....od prosince jsme přešli na MOL........nevidím rozdíl.....nájezd stejnej...spotřeba +- stejná. Při kontrole z oka do oka byla nafta na Shellce o dost žlutější..asi tam soudruhům padalo více řepky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.