lascau Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Dobrý večer všem, Prosím o naléhavou radu. Mám Phedru r.v.2002 2.0 JTD a z ničeho nic mi přestal fungovat display navigace a vlastně komplet rádio je mrtvé. Nelze zapnout čudlíkem na rádiu a ani když nastartuji. Myslel jsem, že to jsou pojistky,ale nevím kde je mám hledat. a upřímě doufám, že to budou jenom pojistky Díky moc za cenné rady Citovat
marko306 Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Jedny poistky sú spodnej skrinke pred spolujazdcom na pravej strane tej skrinky a druhé v motorovom priestore nad pravým predným svetlom. Citovat
lascau Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 A nevíte kde jsou pojistky na radio?? nebo nevíte kde bych našel schéma pojistek?? Díky Citovat
wyziv Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 (upraveno) A nevíte kde jsou pojistky na radio?? nebo nevíte kde bych našel schéma pojistek?? Díky nascenunji a pošlu Ti to do soukromé zprávy. Zatím jsem našel autorádio - Pojistky pod palubní deskou, označení F11 - 15A (ALarm,autorádio,dispely,ovládání pod volantem,částicový vznětový filtr) Pojistky pod palubní deskou, označení F20 - 10A (Autorádio) mám C8, ale asi to bude stejný. Upraveno 27. červenec 2015 uživatelem wyziv Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.