Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych to neřešil v tom to vedru mám pod autem taky louži je podobná těm co jsem měl u předešlích aut,dělá to kondenzát od klimy.Pokud se ten flek odpaří je to čistá voda neřež.

Odesláno

Tak jsem se nas..l a shodil jsem přední nárazník. Heureka! Nicméně dobrá i špatná zpráva. Tak za prvé, ta voda byla destilka z prasklé hadičky pro přední ostřikovače. Ta špatná, kape servo. Po jedné trubce malilinko teče oranžová kapalina stejná jako je v nádobce posilovače. No aspoň, že to vím. Než zjistím místo úniku, budu hlídat hladinu v nádobce. Kapalina je oranžová, tak by to mělo být toto http://citroeny.eu/hydraulicke-a-brzdove-kapaliny/58-total-fluide-lds-1-litr-hydraulicka-kapalina-pro-citroen-c5-a-c6-to-166224-3425901006079.html  pokud se mýlím, opravte mě. Díky předem. :myslim

Odesláno

Včera jsem se vratil z cca 180km cesty, celou dobu puštěná klima, když jsem zastavil a vyložil zbozi, auto bylo stale nastartovane, mel jsem pod autem cca 30cm louži. Myslite, že bych měl jet někam do servisu, aby mi ho prohlédli?

Si děláš prdel? :bojim  Celou dobu tady o tom mluvíme, tedy píšeme

Odesláno

Tak jsem se nas..l a shodil jsem přední nárazník. Heureka! Nicméně dobrá i špatná zpráva. Tak za prvé, ta voda byla destilka z prasklé hadičky pro přední ostřikovače. Ta špatná, kape servo. Po jedné trubce malilinko teče oranžová kapalina stejná jako je v nádobce posilovače. No aspoň, že to vím. Než zjistím místo úniku, budu hlídat hladinu v nádobce. Kapalina je oranžová, tak by to mělo být toto http://citroeny.eu/hydraulicke-a-brzdove-kapaliny/58-total-fluide-lds-1-litr-hydraulicka-kapalina-pro-citroen-c5-a-c6-to-166224-3425901006079.html  pokud se mýlím, opravte mě. Díky předem. :myslim

Tak vidíš, kondenzát klimy jde přímo pod středový tunel, spíš blíž k řidiči. Co je oranžová kapalina, to nevím, nechám na odborníky :D

Odesláno

Tango C8, dělám, právě proto že o takovém nesmyslu si tu dokážete tak dlouho psát...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...