Cyrďák Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Já bych to neřešil v tom to vedru mám pod autem taky louži je podobná těm co jsem měl u předešlích aut,dělá to kondenzát od klimy.Pokud se ten flek odpaří je to čistá voda neřež. Citovat
Zodiak Odesláno 23. červenec 2015 Autor Odesláno 23. červenec 2015 Tak jsem se nas..l a shodil jsem přední nárazník. Heureka! Nicméně dobrá i špatná zpráva. Tak za prvé, ta voda byla destilka z prasklé hadičky pro přední ostřikovače. Ta špatná, kape servo. Po jedné trubce malilinko teče oranžová kapalina stejná jako je v nádobce posilovače. No aspoň, že to vím. Než zjistím místo úniku, budu hlídat hladinu v nádobce. Kapalina je oranžová, tak by to mělo být toto http://citroeny.eu/hydraulicke-a-brzdove-kapaliny/58-total-fluide-lds-1-litr-hydraulicka-kapalina-pro-citroen-c5-a-c6-to-166224-3425901006079.html pokud se mýlím, opravte mě. Díky předem. Citovat
Tango C8 Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Včera jsem se vratil z cca 180km cesty, celou dobu puštěná klima, když jsem zastavil a vyložil zbozi, auto bylo stale nastartovane, mel jsem pod autem cca 30cm louži. Myslite, že bych měl jet někam do servisu, aby mi ho prohlédli? Si děláš prdel? Celou dobu tady o tom mluvíme, tedy píšeme Citovat
Tango C8 Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Tak jsem se nas..l a shodil jsem přední nárazník. Heureka! Nicméně dobrá i špatná zpráva. Tak za prvé, ta voda byla destilka z prasklé hadičky pro přední ostřikovače. Ta špatná, kape servo. Po jedné trubce malilinko teče oranžová kapalina stejná jako je v nádobce posilovače. No aspoň, že to vím. Než zjistím místo úniku, budu hlídat hladinu v nádobce. Kapalina je oranžová, tak by to mělo být toto http://citroeny.eu/hydraulicke-a-brzdove-kapaliny/58-total-fluide-lds-1-litr-hydraulicka-kapalina-pro-citroen-c5-a-c6-to-166224-3425901006079.html pokud se mýlím, opravte mě. Díky předem. Tak vidíš, kondenzát klimy jde přímo pod středový tunel, spíš blíž k řidiči. Co je oranžová kapalina, to nevím, nechám na odborníky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Tango C8, dělám, právě proto že o takovém nesmyslu si tu dokážete tak dlouho psát... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Minimaxo nech si ho prohlidnout spis na poliklinice, když ti z něj kape. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.