Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravi. Pred nekolika ti dny jsem si privezl peugeota 407 1.6 hdi automobil je jako novi jsem spokojen ale jiz podruhe me po dalnici vypadl kvalt a pri rozjezdu vzkdy pri nizkych otackach drnci neco. Jediny co vim je ze lamela je spatna myslite zeto muze byt timto oba pripady

Odesláno

Vypadne pouze 5rychlostni stupen a stalo se me to vzdy na dalnici.

No jako pri rozjizdeni takove drnceni,pak kdyz brzdim motorem jako kdyby zacalo neco hucet seslapnu spojk a uz nic taky seto stane parkrat'pri akceleraci vytocim motor treba do kopce a zacne opet neco hucet a cim vice pridavam vice huci a pak zaradim a treba stokilometru nic a treba tri dny nic vse jen obcas, ale myslm si zeto pricina tou lamelou nebude asi ikdyz to dobrzdvani mozna no

Odesláno

tak to je na výměnu spojky, je tam origo dvouhmota, prodává se i jednohmota, dobré ceny má zdejší člen-badisak-, kontaktuj ho a srovnej s tím, jaké ceny máš k dispozici ty...,osobně bych s výměnou neotálel

Odesláno

No spojka je vymnena jen lamla neni tome tvrdili kdyz jsem auto dovezl. Ale ze bytoto vse delala spojka. Kazdopadne dekuji za informaci na clena

Odesláno

Muzu jeste jeden dotaz. Obcas pri brzdeni motorem se zacne ozivat hluk cim rychles jedu tim veci hluk a jakmile pridam prestane uberu a zase. A jeste jseme stako ze jsem auto vytocil do kopce a zase hluk a cim vic jsem pridaval tim veci zvuk ale za par min zase nic. Auto mam mesic teprve. Jedna se o 1.6hdi nevitw cim byto mohlo byt.

Odesláno

Ja si nejprv myslel ze turbo. Na stk me bylo napsano nevim jak presne netestnost prevodovky. Nevim jak to zkontrolovat v utery jedu do servisu ohledne te spojky. Snad to huceni bude jen ten olej v prevodovce.

Odesláno

To co napíší na STK pokud projdeš si nevšímej. Oni tam musí něco napsat když mají hodně aut za sebou bez závad. Když jsem byl ze 406 tak mi napsal technik to samé a o dva roky později vše bez závad.

Odesláno (upraveno)

ať je to hučení způsobeno čímkoliv,  olej v převodech si hlídej--po naplnění převodovky pak už jen koukneš na místo, kde jsi parkoval...,pokud je tam mastný flek , tak to řešíš..., ty pežotí převodovky tečou přes gufera poloos, nebo ve spojích, takže je třeba to hlídat, když je v ní málo oleje, odejdou ložiska a pak je to na výměnu převodovky

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Aha takhle.no rikam jakmile brzdim motorem zacina hucet cim vic jedu huceni se stupnuje. Obcas i pridani plynu. Turbem to bit nemuze snad ze. Pod autem jsem si nevsiml. Le pro jistotu necham vymenit.

Odesláno

Dneska jsem pri jizde zjistil pri vyssi rychlosti moje 407 1.6hlucna pro ubrani plynu opet nic.mozna mate pravdu ze byto mohla byt ta prevodovka. Nebo myslite ze lamela muze vse tady to zpusobuje lamela

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...