Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Draci. Asi před týdnem se mi propadl spojkový pedál a neviděl jsem jinou možnost než sundat převodovku. po sundání jsem zjistil že na spojkovém ložisku chybí ta jedna pacička. Dnes jsem tam teda dal celou novou spojkovou sadu a spojka mi stále nejde a pedál je na podlaze. Když dám prsty do otvoru pro spojkový váleček tak s tou vypínací pákou volně hýbu. Prosím vás kde muže být problém? Mám peugeota 406 2,0 turbo 108 kW, spojka by měla být totožná s 2,1 td

Odesláno (upraveno)

Řeknu ti nečeká tě nic dobrého - nová hydraulika spojky - celý ten uzavřený okruh.. 2.1TD a 2.0T jej nemá odvzdušnitelný.. stejný případ před cca 2 měsíci.. koukni ke mně do tématu.. Nakonec jsem kupoval novou hydrauliku :)

A to že pákou volně hýbeš, máš ložisko špatně naražené v přitlačáku.. tahle spojka přítlačak odtahuje..

Když bylo ložisko na té rozpěrné pružině špatně nasazené, páka vyjela na max, protože ložisko vyskočilo z toho přitlačáku, když jej mělo odtáhnout... Hydraulika se tím nejspíše zavzdušnila..

Přes otvor nějakým hákem fakt velkou silou přitáhni tu páku - tak narazíš ložisko do přítlačáku - ale musíš fakt silně !

Potom vyměnit hydrauliku a frčíme :)

Upraveno uživatelem Satepek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...