Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den prajem, :papa

Chcel by som sa opytat, ci mi niekto nevie poradit ako zosynchronizovat DO s autom. Jedna sa o Peugeot 206 1.4 (55kW) r.v 2000 - kluc ma len jedno tlacidlo a diodu, ktora blika na cerveno po stlaceni.

Este predtym, nez sa vsetci nahnevate, ze som otvoril duplicitnu temu vam chcem povedat, ze som to skusal najst tu na fore a aj na zahranicnych forach - no ku presnemu a jednoznacnemu postupu som sa nedostal. Nasiel som viacero postupov a dokonca sa mi uz v priebehu skusania roznych kombinacii stlacania tlacidla na kluci a zapinania zapalovania v aute nejakym sposobom podarilo raz zamknut vozidlo, no druhykrat to uz neslo.

Preto by som bol velmi rad, ak by mi vedel niekto pomoct. Dakujem velmi pekne za pomoc. :)

Odesláno

Právěže se to liší ročníkem a provedením.

Pokud se to aspoň jednou povedlo, nemáš tam vybitou baterku? Protože pokud by to bylo rozpárované, tak by to nereagovalo nikdy.

Předpokládám, že máš radiový vysílač, tzn. ta červená kontrolka je tam jenom pro kontrolu. Starší auta měla infračervené ovládání světlem, tzn. klíčkem se muselo mířit pod střechu.

Odesláno (upraveno)

Zdravim P607Olda :) ,

Kupili sme to auto pred 3 tyzdnami a predchadzacjuci majitel hovoril ze DO nepouzival. Pomocou kluca centralne zamykanie/odomykanie funguje. To ze je baterka vybita ma napadlo a tak som ju uz dal vymenit. A asi to bude ten radiovy prijmac, pretoze som nenasiel ziadny IR prijmac pri stropnom svetle v aute.

Aj mne to bolo divne ze preco sa mi to podarilo raz zamknut a potom to uz nefungovalo. Samozrejme si nepamatam presne postup krokov ktory som vtedy skusal, ale pamatam si, ze som to vzdal a siel som si von (z garaze) zapalit. A ked som dofajcil, tak som len tak "zo srandy" este poslednykrat skusil stlacit ten kluc co som mal vo vrecku a auto sa zamklo :o . Potom uz otvorit neslo cez DO zase a takto to je doteraz.

Dufam ze som to trochu priblizil :nevim

Upraveno uživatelem Peugeot_206
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...