HakTac Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Ahoj lidi, prodám na díly havarovaný vůz P607 na díly r. v. 2002. Bohužel mě blbec vybrzdil na dálnici a cca ve 100km/h jsem mu trefil zadní část. Takže Předek 607 je rozbitý, ale motor je OK. Auto je v plné výbavě, kůže, barevná navigace, dvojité skla, 17tky kola, manuál převodovnka - motor byl servisován minulý rok na jaře - těsnění pod hlavou a turbo, spojka a dvojhmota.Myslel jsem, že si auto opravím a budu jej mít jako náhradní, ale od ledna na to nikdo nesáhl, není čas a navíc jsem si koupil auto nové.Blatníky, xenony, kapota, nárazník, sahara KO.Kdyby měl někdo zájem tak mi pište na: tomilanger@gmail.com
Tomajda_406 Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Čáu nahodou lizatko z narazniku to neprezilo? Potreboval bych pravou cast diky
KoudaK Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 Ahoj. Muzes mi poslat foto auta na mail a kolik za komplet a kde to kempuje? Dekuji. Honzazlelekovic@seznam.cz
Mizlerek007 Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 jak na tom jsou čočky ze světel ? vzal bych je
KoudaK Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Cus. Po dlouhem zkoumani fotek a x konzultacich s mechosem nechavam auto dalsimu zajemci. Diky a doufam,ze se ji nekdo ujme. Mej se.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.